Krém kdoulový 30 ml DR. HAUSCHKA

Krém kdoulový 30 ml   DR. HAUSCHKA
605 605 1895
605,- Kč

Původní cena: 605,- Kč


Hodnocení:


Krém kdoulový 30 ml DR. HAUSCHKA z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Countrylife a budete spokojení s dodaným Krém kdoulový 30 ml DR. HAUSCHKA .

Detailní informace

Kdoulový denní krém pro normální pleťČerstvá vůně a výjimečně lehká hydratační péče - ideální pro normální pleť.Denní hydratační krém s obsahem kdoulového a včelího vosku dodává svěží pocit a činí pleť jemnou a pružnou po celý den.Kdoulový krém obsahuje kombinaci kdoulových semínek, úročníku, vilínu, proskurníku a jeho vysoký podíl přírodních antioxidantů zabraňuje působení volných radikálů. Zároveň chrání před vysoušením a vnějšími vlivy. Kdoulový krém je vhodný pro ženy a muže každého věku.Vlastnosti:Svěží ochranný krém, perfektní pro každý d...en.Vyrovnává a harmonizuje pokožku.Vyhlazuje a hydratuje a chrání před vysoušením.Použití:Po čištění pleti Čistícím krémem a aplikaci Pleťového tonika naneste stejnoměrně na obličej, ušní lalůčky a krk.Tipy:Chcete-li zvýšit obsah vlhkosti vaší pokožky, používejte krém střídavě s Pleťovým mlékem.Kdoulový krém není vhodný pro mastnou, nečistou pleť.Kdoulový krém stejně tak jako všechny denní přípravky, by se neměl používat na noc, kdy pokožka vylučuje toxické látky, které přes den nastřádala - proto bychom se měli vyvarovat jakýkoliv přípravků, které těmto procesům zabraňují.Používání nočních krémů může vést k závislosti pleti na externích zdrojích vlhkosti, namísto aby je pokožka produkovala sama.Vznikne-li po večerním čištění pleti napětí na jejím povrchu, mějte trpělivost. Po 20-30 minutách se pokožka zase sama vyrovná. Pro pocit úlevy můžete opakovaně aplikovat Dr.Hauschka Pleťové tonikum nebo Pleťové tonikum Special.Je-li vaše pokožka navyklá na noční krémy, doporučujeme během začátečního používaní kosmetiky Dr.Hauschka, kdy se upouští od mastných nočních přípravků a dochází k přeladění pleti, aplikovat navečer Dr.Hauschka Pleťovou kúru. Pleťová kúra podporuje fyziologický rytmus pokožky a posiluje její vlastní funkce.Potřebujete si produkty vyzkoušet na vlastní kůži?Přivonět si, vyzkoušet barvy dekorativní kosmetiky, otestovat krémy, mléka, oleje? Nebo se poradit, jaká kosmetika je pro vás ta pravá, jak se správně starat o pleť? Navštivte naši prodejnu bio a přírodní kosmetiky v srdci Prahy v Liliové ulici 11, kde objevíte úplný ráj.milé kolegyně, pro které je přírodní kosmetika vášní, se podělí o své zkušenosti, dokáží dobře poraditširoký sortiment bio a přírodní kosmetiky - objevíte další značky, které na našem e-shopu nekoupítetestery k většině produktů včetně dekorativní kosmetiky, krémů, pleťových sér, parfémů, deodorantůpříjemné a klidné místo, nádherný interiér, opravdová oáza v centru Prahy

Produkt je výrobek značky Dr. Hauschka ,distribuovaný s EAN kódem 4020829506893.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Krém kdoulový 30 ml DR. HAUSCHKA a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dr. Hauschka a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dr. Hauschka najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Krém kdoulový 30 ml DR. HAUSCHKA
Právě si prohlížíte...

605,- Kč