Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Krabice na karty a příslušenství Gamegenic - Games' Lair 600+ Black/Orange

Krabice na karty a příslušenství Gamegenic - Games' Lair 600+ Black/Orange

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Krabice na karty a příslušenství Gamegenic - Games' Lair 600+ Black/Orange z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Veselý drak a budete spokojení s dodaným Krabice na karty a příslušenství Gamegenic - Games' Lair 600+ Black/Orange .

Detailní informace

Exkluzivní multifunkční box černo/oranžové barvy Games' Lair 600+ Black/Orange od firmy Gamegenic bezvadně poslouží k uložení široké škály her, herního příslušenství, miniatur nebo karetních her.
Do krabice na karty Gamegenic můžete pohodlně vložit až 600 karet s dvojitým pouzdrem nebo 800 karet s pouzdrem pro deskové hry. Obsahuje posunutelnou a odnímatelnou přepážku, která lze vyjmout, pokud box nepoužijete k uložení karet. K uložení vašich herních komponent můžete použít jeden ze 4 vyjímatelných vodorovných šuplíků (2 extra velké šuplík...y a 2 šuplíky s magnetickým boční otevírání pro lepší vyjímání karet v obalu). Nechybí ani extra velká přihrádka například na nadrozměrné karty.
Pokud by se Vám stalo, že budete mít kolem sebe málo místa, odnímatelné kryty lze přichytit na spodní část a ušetřit tak drahocenný prostor na vašem herním stole. Zcela odnímatelný kryt lze snadno přeměnit na zásobník na herní kostky. Díky bezpečnému uzavírání silnými Magnety a díky kompaktnímu rozměru, můžete mít své hry a karty přehledně uloženy i na cestách.
Ideální pro hry s mnoha kartami, jako je Arkham Horror LCG®, Marvel Champions, Pokémon™, KeyForge ®, Flesh and Blood™ nebo Magic: The Gathering™**
Rozměry: 26,5 x 23,8 x 11,4 cm Podívejte se i na další varianty krabiček na hry Gamegenic - Games' Lair 600+ v modré a červené barvě. Box je prodáván samostatně bez vnitřního vybavení. Karty a další příslušenství na obrázku je pouze ilustrační.

Produkt je výrobek značky Gamegenic ,distribuovaný s EAN kódem 4251715410431.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Krabice na karty a příslušenství Gamegenic - Games' Lair 600+ Black/Orange a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gamegenic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gamegenic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Krabice na karty a příslušenství Gamegenic - Games' Lair 600+ Black/Orange
Právě si prohlížíte...

1400,- Kč