Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Konzerva Ontario Culinary Beef Goulash 400g

Konzerva Ontario Culinary Beef Goulash 400g
Konzerva Ontario Culinary Beef Goulash 400g
Konzerva Ontario Culinary Beef Goulash 400g
Konzerva Ontario Culinary Beef Goulash 400g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Konzerva Ontario Culinary Beef Goulash 400g z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Konzerva Ontario Culinary Beef Goulash 400g .

Detailní informace

Kompletní krmivo pro dospělé psy všech plemen s obsahem hovězího a kuřecího masa se zeleninou. Hovězí guláš s kuřecím masem a zeleninou, to je skutečný kulinářský požitek pro vašeho psího mazlíčka. Díky vybranému složení z hovězích srdcí, masa, plic a jater v lahodném vývaru s kousky papriky, rajčaty, tapiokou a nudlemi je výborným zdrojem bílkovin, železa, vitamínů a minerálů. Složení Maso a živočišné produkty 58% (hovězí 42% složené z hovězích srdcí, masa, plící, jater; kuřecí 16% složené z kuřecího masa, žaludku, srdcí a tuku), vývar 30%, ze...lenina 4,7% (paprika 4%, rajčata 0,7%), výrobky rostlinného původu 3% (tapioka 3%), pekárenské produkty (nudle 3%), minerály 1%, cukr 0,3%. Analytické složky: Hrubé proteiny 7,8%, hrubé oleje a tuky 4,7%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popel 2,1%, vlhkost 81%. Doplňkové látky na kg/ Nutriční doplňkové látky Vitamin D3 (3a671) 200m.j., zinek (3b605) jako síran zinečnatý monohydrát 25mg, mangan (3b503) jako síran manganatý...

Produkt je výrobek značky Ontario ,distribuovaný s EAN kódem 8595681801418.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Konzerva Ontario Culinary Beef Goulash 400g a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ontario a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ontario najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Konzerva Ontario Culinary Beef Goulash 400g
Právě si prohlížíte...

69,- Kč