Komoda VENEZIA VENK02 alpská bílá/černá - 29% sleva

-29%
Komoda VENEZIA VENK02 alpská bílá/černá
Komoda VENEZIA VENK02 alpská bílá/černá
Komoda VENEZIA VENK02 alpská bílá/černá
Komoda VENEZIA VENK02 alpská bílá/černá
10 499 14 799 1352
10 499,- Kč

Původní cena: 14 799,- Kč


Hodnocení:


Komoda VENEZIA VENK02 alpská bílá/černá z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

ScontoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Sconto a budete spokojení s dodaným Komoda VENEZIA VENK02 alpská bílá/černá .

Zlevněné zboží

Prostorná komoda VENEZIA VENK02 v jednoduchém provedení černé a alpské bílé doplňují netradiční frézované prvky. Díky svému čistému vzhledu snadno zapadne do jakéhokoliv moderního obývacího pokoje. Široká komoda je zhotovena z laminovaného dřevěného materiálu nenáročného na údržbu a přední část je vyrobena z dřevovláknitých desek MDF. Dvoje postranní dvířka jsou vyvedena v čistě bílé a skrývají úložný prostor se dvěma vloženými policemi na každé straně. Prostřední část tvoří police za uzavíratelnými dvířky a dvě zásuvky. Tato část je zdobena de...korativním frézováním a doplněna o kovové úchytky. Horní deska nabízí dostatek odkládacího místa pro vystavení všeho, co chcete mít neustále na očích. Komodu VENEZIA VENK0 můžete doplnit o další prvky ze stejnojmenné kolekce a vytvořit si tak kompletní obývací prostor v jednotném designu.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Komoda VENEZIA VENK02 alpská bílá/černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Komoda VENEZIA VENK02 alpská bílá/černá
Právě si prohlížíte... - 29% sleva

10499,- Kč