Komoda VENEZIA VENK01 alpská bílá/černá - 29% sleva

-29%
Komoda VENEZIA VENK01 alpská bílá/černá
Komoda VENEZIA VENK01 alpská bílá/černá
Komoda VENEZIA VENK01 alpská bílá/černá
Komoda VENEZIA VENK01 alpská bílá/černá
10 599 14 999 987
10 599,- Kč

Původní cena: 14 999,- Kč


Hodnocení:


Komoda VENEZIA VENK01 alpská bílá/černá z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

ScontoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Sconto a budete spokojení s dodaným Komoda VENEZIA VENK01 alpská bílá/černá .

Zlevněné zboží

Široká komoda VENEZIA VENK01 v klasickém provedení černé a alpské bílé s netypickými frézovanými prvky snadno zapadne do jakéhokoliv moderně laděného obývacího pokoje a dodá mu čistý nádech. Prostorná komoda je vyrobena z laminovaného dřevěného materiálu nenáročného na údržbu a dvířka jsou zhotovena z dřevovláknitých desek MDF. Rozdělena je na tři části, a to dvě čistě bílé s uzavíratelnými dvířky a jednu s dekorativně frézovanými zásuvkami, které zdobí kovové úchytky. Za každými dvířky naleznete dvě vložené police, které prakticky rozdělují pr...ostor a vytváří dostatek úložného místa. Horní deska perfektně poslouží pro vystavení fotografií, rostlin a dalších dekoračních předmětů. Komodu VENEZIA VENK01 můžete doplnit o další prvky ze stejnojmenné kolekce a vytvořit si tak kompletní obývací prostor v jednotném stylu.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Komoda VENEZIA VENK01 alpská bílá/černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Komoda VENEZIA VENK01 alpská bílá/černá
Právě si prohlížíte... - 29% sleva

10599,- Kč