Komoda RIVERO RIVK01 šedá/dub tmavý - 26% sleva

-26%
Komoda RIVERO RIVK01 šedá/dub tmavý
Komoda RIVERO RIVK01 šedá/dub tmavý
Komoda RIVERO RIVK01 šedá/dub tmavý
Komoda RIVERO RIVK01 šedá/dub tmavý
13 499 18 299 1488
13 499,- Kč

Původní cena: 18 299,- Kč


Hodnocení:


Komoda RIVERO RIVK01 šedá/dub tmavý z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

ScontoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Sconto a budete spokojení s dodaným Komoda RIVERO RIVK01 šedá/dub tmavý .

Zlevněné zboží

Komoda RIVERO RIVK01 umně kombinuje moderní design s nádechem dob minulých. Vyrobena je **z laminovaného dřevěného materiálu**, pro který je typická snadná udržovatelnost i dlouhá životnost. Design podtrhuje barevné sladění šedé s dekorem dubu tmavého a černou kovovou podnoží. **Okraje nábytku jsou hraněny ABS hranami**, které eliminují riziko mechanického poškození. **Bohatý úložný prostor** zajišťují tři zásuvky v levé části. V pravé části je pak prostor dělený dvěma policemi a příčkou do čtyř samostatných sekcí – tento prostor kryje dvojice ...dvířek. Horní pravou část doplňuje otevřený prostor pro dekorace a jiné drobnosti, zde se nachází dva **otvory pro kabeláž**. Manipulaci navíc usnadňují černé **kovové úchyty** a **tiché dovírání softclose**. Komoda RIVERO RIVK01 dodá obývacímu pokoji styl a díky bohatému úložnému prostoru udrží v místnosti řád a pořádek.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Komoda RIVERO RIVK01 šedá/dub tmavý a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Komoda RIVERO RIVK01 šedá/dub tmavý
Právě si prohlížíte... - 26% sleva

13499,- Kč