Kombinovaná svářečka - MIG/MAG - 200 A - TIG Liftarc - MMA - Synergy

Kombinovaná svářečka - MIG/MAG - 200 A - TIG Liftarc - MMA - Synergy
15 990 12 990 1145
15 990,- Kč

Původní cena: 12 990,- Kč


Hodnocení:


Kombinovaná svářečka - MIG/MAG - 200 A - TIG Liftarc - MMA - Synergy z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Kombinovaná svářečka - MIG/MAG - 200 A - TIG Liftarc - MMA - Synergy .

Detailní informace

Co chcete dnes svařovat: tenké plechy nebo robustní ocelové nosníky? S plynem nebo bez? Na stavbě nebo v dílně? S digitální kombinovanou svářečkou TRON 200 R-V si můžete vybrat správný postup svařování pro jakoukoli práci s kovem. Pomocí svařování MIG/MAG, TIG, E-hand nebo FCAW spojíte kovy efektivně a bezpečně. Díky výkonným měničům IGBT si můžete zvolit metodu a rychle mezi nimi přepínat. Výsledkem jsou prakticky bezchybné a vysoce kvalitní svary! Při svařování metodou MIG/MAG chrání svarový šev plyny - inertní plyny při svařování metodou MIG..., aktivní plyny při svařování metodou MAG. S touto metodou svařujete rychle a efektivně. Posuv drátu má rychlost 2 až 11,5 m/min a je určen pro dráty o průměru 0,8 až 1 mm. Díky funkci synergie můžete optimálně koordinovat všechny parametry svařování metodou MIG/MAG. Zvolte svařovací proud mezi 50 a 200 A a svářečka automaticky nastaví ostatní parametry, jako je svařovací napětí a Wire_speed. Svařovací proces TIG u TRON 200 R-V využívá k aktivaci oblouku zapalování Liftarc. Výhoda: citlivá elektronická zařízení v okolí, jako jsou mobilní telefony, počítače nebo řídicí systémy, nejsou ovlivňována ani rušena. Wolframové inkluze a problémy se zapalováním? S tímto procesem to již není problém - dokonce ani u dlouhých balíků hadic. Svařování metodou TIG je vhodné pro většinu kovů od tloušťky 1 mm. Svařujete s malým množstvím jisker a rozstřiků a ze všech pozic. Výsledek: kvalitní, čisté svary a téměř žádná deformace. Hořák TIG Liftarc není součástí dodávky. Svařujete venku a v silném větru? Pak zvolte elektrické ruční obloukové svařování kovů (MMA). Pro tuto metodu nepotřebujete žádný další plyn. Svářečka dodává velmi stabilní proud - ideální pro dobré výsledky svařování. Funkce Arc Force a Hot Start se spouštějí automaticky a umožňují pohodlné svařování. Při svařování FCAW vytváříte svary pomocí tavného drátu - bez přídavného plynu. Díky tomu je tato metoda velmi praktická - ideální pro drobné venkovní opravy. K tomu slouží přídavné svařovací trysky, které se používají se svařovacím hořákem MIG. Obzvláště pohodlné: všechny parametry nastavíte pomocí přehledného ovládacího panelu. Otočný knoflík a tlačítka pro výběr funkcí jsou snadno dosažitelné - i ve svářečských rukavicích. Díky intuitivní navigaci v menu můžete snadno nastavit parametry svařování. Všechny vybrané hodnoty vidíte na dvou přehledných LED displejích.

Produkt je výrobek značky Welbach ,distribuovaný s EAN kódem 4062859195906.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kombinovaná svářečka - MIG/MAG - 200 A - TIG Liftarc - MMA - Synergy a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Welbach a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Welbach najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kombinovaná svářečka - MIG/MAG - 200 A - TIG Liftarc - MMA - Synergy
Právě si prohlížíte...

15990,- Kč