Kočárek Peg Perego Veloce Blue Shine - 8% sleva

-8%
Kočárek Peg Perego Veloce Blue Shine
14 390 15 642 1434
14 390,- Kč

Původní cena: 15 642,- Kč


Hodnocení:


Kočárek Peg Perego Veloce Blue Shine z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Kočárek Peg Perego Veloce Blue Shine .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Lze používat od narození (jako cestovní systém) až do 22 kg Oboustranné sedadlo se směrem pohledu ve směru nebo proti směru jízdy Velmi velká rozkládací a odnímatelná sluneční stříška, která zcela zakrývá vnitřní část kočárku i v poloze vleže a chrání dítě před sluncem a větrem. Tkaniny s ochranným faktorem UPF 50+ Přední hrazdu lze otevřít pro nastupování a vystupování nebo ji zcela odejmout pro kojence. 5bodové bezpečnostní pásy Dlouhé opěradlo, ideální pro zdřímnutí v mezidobí Úhel sklonu opěradla lze individuálně nas...tavit do polohy vleže Nastavitelný úhel opěrky nohou S odpovídajícím návlekem na nohy pro chladnější dny Odnímatelný kryt Kompaktně skládací Kvalitní kola s odrazkami zajišťují pohodlné manévrování v jakémkoli terénu. Vyvinuto a vyrobeno v Itálii Výškově nastavitelná pohodlná rukojeť Velmi velký koš s velkým úložným prostorem Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 96,5 x 51 x 107 cm Rozměry ve složeném stavu (délka x šířka x výška): 42 x 51 x 78,5 cm Sedadlo (délka x šířka): 21 x 32 cm Opěradlo (šířka x výška): 32 x 50 cm Velikost kol vpředu/zadu: 18/25 cm Hmotnost výrobku: 10,7 kg Nosnost: 22 kg Materiál a péče: Materiál potahu: 100 % polyester Pokyny pro péči: Lze prát v ruce při maximální teplotě 30 °C. Kompatibilita: Dětské nosítko Peg Perego Primo Viaggio Lounge (s Adapter ) Nosítka Maxi Cosi: Citi, Cabrio Fix, Pebble , Pebble Plus, Rock (s Adapter ). Dětské nosiče Cybex: Aton, Aton Q, Aton Q i-Size , Aton M, Aton M- i-Size , Aton 5, Cloud Q (s Adapter ). Kiddy Dětská nosítka: Evolution Pro, Evoluna i-Size , Evoluna i-Size 2 (s Adapter ). BeSafe Dětská nosítka: iZi Go X1, iZi Go Modular (s Adapter ). Dětské nosiče Recaro: Privia, Privia Evo, Guard ia (s Adapter ). Součástí dodávky je: Rám s koženým jezdcem Kola Soft-ride se vzduchovou komorou Síťový koš Nástavec na kočárek Baldachýn Kryt nohou

Produkt je výrobek značky Peg-perego ,distribuovaný s EAN kódem 8005475424995.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Modrá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kočárek Peg Perego Veloce Blue Shine a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Peg-perego a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Peg-perego najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kočárek Peg Perego Veloce Blue Shine
Právě si prohlížíte... - 8% sleva

14390,- Kč