Kniha Zpívánky 4 - Vánoční koledy 2. vydání Albi

Kniha Zpívánky 4 - Vánoční koledy 2. vydání Albi
Kniha Zpívánky 4 - Vánoční koledy 2. vydání Albi
Kniha Zpívánky 4 - Vánoční koledy 2. vydání Albi
Kniha Zpívánky 4 - Vánoční koledy 2. vydání Albi
206 206 284
206,- Kč

Původní cena: 206,- Kč


Hodnocení:


Kniha Zpívánky 4 - Vánoční koledy 2. vydání Albi z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Albi a budete spokojení s dodaným Kniha Zpívánky 4 - Vánoční koledy 2. vydání Albi .

Detailní informace

Jak se připravují na štědrý den Dvořákovi? Maminka uvázala adventní věnec, děti postavily betlém, napeklo se cukroví a samozřejmě se nezapomnělo ani na úklid. Na Štědrý den se jen usmažily řízky a připravil salát. Po večeři, než přišel Ježíšek, se u Dvořákových pouštěly lodičky a lilo olovo. Maminka Veronika má vždy vše dobře rozplánované a tak zbývá čas i na písničku. Zpívánky 4 - Vánoční koledy z edice Kouzelné čtení obsahují 12 koled:  Nesem Vám noviny Půjdem spolu do Betléma Štěstí zdraví, pokoj svatý My tři králové Slyšte, slyšte, pastuško...vé Pásli ovce valaši Chtíc aby spal Štědrej večer nastal Já bych rád k Betlému Jak jsi krásné, neviňátko Narodil se Kristus Pán Tichá noc A jak jste zvyklí, můžete si je přehrát se slovy nebo si zazpívat jen s hudebním doprovodem. Každá píseň obsahuje i noty, pomocí níž je možné si písničku přehrát. Kniha Zpívánky 4 - Vánoční koledy obsahuje přes 500 zvukových stop.   ZVUKOVÉ UKÁZKY Poslechněte si několik ukázek z knihy Vánoční koledy - Kouzelné čtení.           UPOZORNĚNÍ - NEFUNGUJE SAMOSTATNĚ BEZ ALBI TUŽKY! Interaktivní mluvící produkty (knihy, hry, puzzle, samolepky atd.) z edice Kouzelné čtení nefungují samostatně - k plné funkčnosti je potřeba elektronická Albi tužka. Albi tužka není součástí produktu - je nutné ji zakoupit zvlášť v sekci Kouzelné čtení - Sady s tužkou.  

Produkt je výrobek značky Albi ,distribuovaný s EAN kódem 9788076881051.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kniha Zpívánky 4 - Vánoční koledy 2. vydání Albi a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Albi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Albi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kniha Zpívánky 4 - Vánoční koledy 2. vydání Albi
Právě si prohlížíte...

206,- Kč