Klorane Bebe Výživný Cold Cream 40ml

Klorane Bebe Výživný Cold Cream 40ml
259 259 1105
259,- Kč

Původní cena: 259,- Kč


Hodnocení:


Klorane Bebe Výživný Cold Cream 40ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytralekarna a budete spokojení s dodaným Klorane Bebe Výživný Cold Cream 40ml .

Detailní informace

Výživný krém s cold cream a zklidňujícím výtažkem z BIO měsíčku vyživuje a chrání suchou až velmi suchou kůži. Je vhodný na obličej, tělo a ruce. Lze jej použít i na podrážděné okolí úst, prasklinky, začervenání a na mléčné krusty ve vlasové pokožce. Má 96% přírodní složení obohacené o cold cream Klorane a jemnou a relaxační vůní. Intenzivně a dlouhodobě vyživuje suchou až velmi suchou kůži. Jeho bohatá textura nelepí a rychle se vstřebává. Testováno pod dohledem pediatrů. Miminka a kojenci. Hlavní výhody: Intenzivní a ...dlouhotrvající výživa. Zklidnění podráždění a začervenání. Chrání před vnějšími vlivy (chlad, vítr). Účinná látka: Měsíček lékařský. Měsíček se pěstuje na severu Španělska v souladu s bio zemědělstvím. Zvolil se druh Calendula officinalis L. pro jeho reparační a protizánětlivé vlastnosti. S čím kombinovat:    Mycí gel: Klorane Bébé Jemný mycí gel Čisticí ubrousky: Klorane Bébé Jemné čisticí ubrousky Hydratační mléko: Klorane Bébé Hydratační mléko Mast: Klorane Bébé Eryteal mast 3v1 Olej: Klorane Maman olej na strie Koncentrát: Klorane Force Kératine

Produkt je výrobek značky Klorane ,distribuovaný s EAN kódem 3282779327060.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 579,- Kč
1 472,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Klorane Bebe Výživný Cold Cream 40ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Klorane a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Klorane najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Klorane Bebe Výživný Cold Cream 40ml
Právě si prohlížíte...

259,- Kč