Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kinderkraft Vysoká židle TASTEE šedá

Kinderkraft Vysoká židle TASTEE šedá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kinderkraft Vysoká židle TASTEE šedá z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Kinderkraft Vysoká židle TASTEE šedá .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Nastavitelný tříbodový bezpečnostní postroj s ochrannými polštářky, které lze v případě potřeby vyjmout a vyčistit. Stabilní konstrukce zajištěná rámem solid en Metal l. Blokovací mechanismus zajišťuje, že se vysoká židle sama nerozloží. Splňuje požadavky normy 14988:2017 pro dětské vysoké židle. Opěradlo lze nastavit do 3 poloh - jedním pohybem ruky lze opěradlo nastavit do pololeže. Opěrku nohou lze nastavit tak, aby si dítě mohlo dát nohy dolů Košík na drobnosti, které chcete mít při jídle vždy po ruce Po složení lze ...tác připevnit k zadním nohám Tác lze zcela odejmout, což dítěti výrazně usnadňuje sezení v židli. Vzdálenost tácu od sedadla lze nastavit do 3 úrovní Nastavení výšky v 7 stupních K zadním nohám jsou připevněna gumová kolečka, která dětem usnadňují přemisťování vysoké židle Rozměry a hmotnost: Rozměry opěradla (výška): 44 cm Maximální výška židličky (po sklopení, s opěradlem): 113,5 cm Minimální výška (stupeň 7):: 82,5 cm Maximální výška (krok 1): 5,5 cm: 99 cm Vzdálenost mezi nohama: 57,5 cm Vzdálenost mezi předními a zadními nohami: 84 cm Hmotnost výrobku: 8,2 kg Materiál a péče: Materiál rámu: Metal l Materiál potahu: imitace kůže Materiál ostatních prvků: PP plast

Produkt je výrobek značky Kinderkraft ,distribuovaný s EAN kódem 5902533920877.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: šedá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kinderkraft Vysoká židle TASTEE šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kinderkraft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kinderkraft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kinderkraft Vysoká židle TASTEE šedá
Právě si prohlížíte...

2565,- Kč