Kinderkraft LASTREE jídelní židlička pink - 7% sleva

-7%
Kinderkraft LASTREE jídelní židlička pink
2 938 3 151 1028
2 938,- Kč

Původní cena: 3 151,- Kč


Hodnocení:


Kinderkraft LASTREE jídelní židlička pink z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Kinderkraft LASTREE jídelní židlička pink .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Vhodné pro děti do 3 let nebo do maximální hmotnosti 15 kg. Dětská židlička 2 v 1 - slouží jako dětské lehátko (do 9 kg) a dětská židlička (do 15 kg). Lehátko má hrací pultík se 2 závěsnými hračkami (plyšový list s chrastítkem a plyšová vlaštovka s barevnými stuhami). Jídelní židlička je vybavena opěrkou nohou, která dítěti usnadňuje sedět při jídle ve správné poloze. Výšku sedadla lze nastavit v 5 krocích. Dětské lehátko/židlička má speciální konstrukci, takže lehátko/sedátko může být vysoké i nízké. Vzdálenost nastavit...elného velkého podnosu od sedadla lze nastavit ve 3 krocích. Kolečka, která lze připevnit k nohám židličky, usnadňují její přemisťování z jedné místnosti do druhé. Židlička je vybavena pětibodovým bezpečnostním pásem, který lze připevnit ve dvou výškách. 4 kolečka jsou vybavena speciálním blokovacím mechanismem, který zabraňuje samostatnému pohybu židličky. Výrobek splňuje normy EN 14988:2017+A1:2020 pro dětské židličky, EN 12790:2009 pro lehátka a EN 71 pro hračky. Na sedadlo lze připevnit obousměrnou tiger , příjemně měkkou vložku. Opěradlo je nastavitelné ve 3 stupních K dětské židličce lze připojit přídavnou opěrku nohou (je součástí sady). Vysoká židlička je skládací Dětská židlička je vybavena košíkem na drobné předměty (maximální nosnost je až 5 kg). Materiál a péče: Materiál potahu: imitace kůže Materiál rámu: Ocel Materiálová kolečka: Plastové Materiál hračky: plyš a plast Materiál zásobníku: plast Materiál vložky: polyester Materiál koše: Polyester Pokyny pro údržbu: Potah lze čistit vlhkým hadříkem. Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka x výška): 64,5 x 50 x 103 cm Rozměry ve složeném stavu (délka x šířka x výška): 64,5 x 50 x 118,5 cm Rozměry opěradla (šířka x výška): 42,5 x 44,5 cm Rozměry sedadla (šířka x hloubka): 30,5 x 25 cm Rozměry zásobníku (délka x šířka x výška): 51,5 x 33 x 3 cm Hmotnost výrobku: 8,5 kg

Produkt je výrobek značky Kinderkraft ,distribuovaný s EAN kódem 5902533917167.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pink
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 499,- Kč
3 478,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kinderkraft LASTREE jídelní židlička pink a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kinderkraft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kinderkraft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kinderkraft LASTREE jídelní židlička pink
Právě si prohlížíte... - 7% sleva

2938,- Kč