Kinderkraft Vysoká židle ENOCK šedá s polštářkem - 27% sleva

-27%
Kinderkraft Vysoká židle ENOCK šedá s polštářkem
2 329 3 199 1451
2 329,- Kč

Původní cena: 3 199,- Kč


Hodnocení:


Kinderkraft Vysoká židle ENOCK šedá s polštářkem z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Kinderkraft Vysoká židle ENOCK šedá s polštářkem .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Vysoká židle vhodná pro děti od cca 6 měsíců do 36 měsíců (do 15 kg) a nízká židle vhodná pro děti od 36 měsíců do 10 let (do 35 kg). 3bodové bezpečnostní pásy na vysoké židli, které lze snadno odejmout, když se vysoká židle ENOCK přemění na židli pro starší děti. Ochranná tyč na židli pro starší děti, které chtějí sedět u vysokého stolu společně s rodiči. Masivní bukové dřevo a překližka, z nichž je dětská židlička vyrobena, jí dodávají mimořádnou odolnost. Židlička splňuje normu EN 14988 (norma pro bezpečnost dětských ...vysokých židlí). Tvarované opěradlo - dítě bude v židli vždy pohodlně sedět, ať už je mu 10 měsíců nebo 5 let. Široký podnos pro nejmenší nabízí dostatek místa nejen pro talíře nebo misky. Sedátko je široké a hluboké, takže ani větší a starší děti nemají problém se v židličce pohodlně usadit. 5stupňové nastavení opěradla vysoké židle Dvoustupňové nastavení opěradla jídelní židle Nastavitelná opěrka nohou (4 úrovně u vysoké židle a 3 úrovně u jídelní židle) zvyšuje pohodlí dítěte při jídle - bez ohledu na věk a velikost. Odnímatelná bezpečnostní tyč a bezpečnostní pásy umožňují přizpůsobit vysokou židli věku dítěte. Lehká konstrukce usnadňuje přenášení vysoké židle pro děti. Materiál a péče: Materiál: bukové dřevo Pokyny pro údržbu: Otřete vlhkým hadříkem a poté otřete suchým papírem. Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka x výška): 79,5 x 49,5 x 49 cm Hmotnost výrobku: 6 kg

Produkt je výrobek značky Kinderkraft ,distribuovaný s EAN kódem 5902533917259.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: šedá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kinderkraft Vysoká židle ENOCK šedá s polštářkem a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kinderkraft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kinderkraft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kinderkraft Vysoká židle ENOCK šedá s polštářkem
Právě si prohlížíte... - 27% sleva

2329,- Kč