Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kinderkraft Kombinovaný kočárek 3 v 1 XMOOV black

Kinderkraft Kombinovaný kočárek 3 v 1 XMOOV black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kinderkraft Kombinovaný kočárek 3 v 1 XMOOV black z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Kinderkraft Kombinovaný kočárek 3 v 1 XMOOV black .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Vhodné pro děti a kojence do 22 kg. Dětská autosedačka vhodná od 0 do 13 kg Nosítko vhodné od narození do cca 6 měsíců. Autosedačku kočárku lze namontovat po i proti směru jízdy Rozšiřitelná větraná stříška je vyrobena z vodoodpudivého materiálu UPF50+. Nastavení sedadla do 3 směrů 8směrně nastavitelná rukojeť kočárku Velká nafukovací kola mají dobré odpružení Stříška má okénko pro kontakt s dítětem a větrací panel Přední kola lze zablokovat pro jízdu rovně Bezpečnostní tyč otočná o 360 stupňů Pětibodové bezpečnostní pás...y s polštářky Rozměry a hmotnost: Rozměry v rozloženém stavu (délka x šířka x výška): 105 x 60 x 90 cm. Rozměry ve složeném stavu (délka x šířka x výška): 72 x 60 x 26 cm. Rozměry sedadla (šířka x výška): 33 x 23 cm. Rozměry opěradla (šířka x výška): 33 x 44 cm Rozměry dětské vaničky (délka x šířka x výška): 43 x 20 x 90 cm Rozměry dětské vaničky uvnitř (délka x šířka x výška): 33 x 20 x 80 cm Výška tlačného madla: 105 cm Velikost kol vpředu/vzadu: 20/30 cm Hmotnost výrobku: 12 kg Materiál a péče: Materiál rámu: Materiál: ocel Materiál tkanina: polyesterové plátno melanž Materiál rukojeti: ekologická kůže Materiál koleček: guma Kompatibilita : Kinderkraft Mink Kiddy Evoluna i-Size 2, Evolution Pro 2 Cybex Aton 5, Aton M, Aton M i-Size , Aton B2, Aton S2 i-Size , Cloud Z i-Size Maxi Cosi Cabrio fix i-Size , Pebble Pro, 360, Rock, Tinca, Citi BeSafe izi Go Modular x1 Britax Romer Baby-Safe 3 Avionaut Pixel Nuna Pipa Next i-Size , Lite, Lite lx Součástí dodávky je: Rám Sportovní sedačka Dětská sedačka Nosítko Mommy Taška Cestovní taška na pleny Háček na tašku Držák na pohár Moskytiéra Kryt proti dešti Spací pytel na nohy Sedadlo adapter

Produkt je výrobek značky Kinderkraft ,distribuovaný s EAN kódem 5902533920914.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kinderkraft Kombinovaný kočárek 3 v 1 XMOOV black a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kinderkraft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kinderkraft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kinderkraft Kombinovaný kočárek 3 v 1 XMOOV black
Právě si prohlížíte...

8920,- Kč