Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kinderkraft ENOCK rostoucí jídelní židlička grey - 31% sleva

-31%
Kinderkraft ENOCK rostoucí jídelní židlička grey

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kinderkraft ENOCK rostoucí jídelní židlička grey z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Kinderkraft ENOCK rostoucí jídelní židlička grey .

Zlevněné zboží

Lze používat od 6 měsíců do 10 let Existuje jídelní židlička, kterou může dítě používat několik let? Vskutku! Dobrým příkladem toho je Enock. Tento nadčasový kus nábytku je bezpečná a praktická jídelní a ergonomická židle pro starší děti. Jak je tohle možné? Výšku sedadla a opěrky nohou lze nastavit, což usnadňuje přizpůsobení židle věku dítěte. Enock byl vyvinut speciálně pro rodinu - jeho design se hodí do všech zařízení a vaše dítě může později použít vysokou židli, kde můžete hrát nebo sedět u stolu. Můžete jej také snadno přizpůsobit stolu... v kuchyni, jídelně nebo obývacím pokoji. Díky anatomicky tvarovanému opěradlu zaujme dítě při jídle správné držení těla a může sedět u stolu společně s dospělými. Zabezpečení : 3bodové bezpečnostní pás, který lze snadno sejmout, když se vysoká židle přemění na židli pro starší děti ochranná lišta na židli pro starší děti, které chtějí sedět za vysokým stolem se svými rodiči Masivní bukové dřevo a překližka, ze kterých je vysoká židle vyrobena, dodávají konstrukci extrémní odolnost Komfort: Tvarované opěradlo - dítě může vždy pohodlně sedět bez ohledu na věk Široký podnos pro nejmenší nabízí dostatek prostoru nejen na talíře nebo polévky, je vhodný i na hraní Sedadlo je široké a hluboké , takže i starší a starší děti mohou pohodlně sedět Snadné čištění, otřete vlhkým hadříkem a poté osušte funkčností: Všestranný - vysoká židle lze přeměnit v žádném okamžiku tak, aby vyhovovaly starším dětem až do věku mateřské školy Lze použít od 6. měsíce do 10 let! 5stupňové nastavení opěradla se přizpůsobí i lepší pro dítě Nastavitelná opěrka nohou zvyšuje pohodlí vašeho dítěte při jídle Odnímatelný ochranný kryt a pás Lehká konstrukce umožňuje snadné přenášení vysoké židle Technické podrobnosti: Rozměry (délka x šířka x výška): 79,5 x 49,5 x 49 cm hmotnost : 6 kg Lze použít jako vysokou židli od cca. 6 až 36 měsíců (do 15 kg) Lze použít jako židli od 36 měsíců do 10 let (35 kg)

Produkt je výrobek značky Kinderkraft ,distribuovaný s EAN kódem 5902533915187.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: šedá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kinderkraft ENOCK rostoucí jídelní židlička grey a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kinderkraft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kinderkraft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kinderkraft ENOCK rostoucí jídelní židlička grey
Právě si prohlížíte... - 31% sleva

1661,- Kč