Kinderkraft Dřevěná vysoká židle Enock White - 31% sleva

-31%
Kinderkraft Dřevěná vysoká židle Enock White
1 799 2 599 231
1 799,- Kč

Původní cena: 2 599,- Kč


Hodnocení:


Kinderkraft Dřevěná vysoká židle Enock White z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Kinderkraft Dřevěná vysoká židle Enock White .

Zlevněné zboží

Lze použít jako vysokou židli od přibližně 6 měsíců do 36 měsíců (do 15 kg). Lze ji používat jako židli od 36 měsíců do 10 let (do 35 kg). Vysoká židle a křeslo v jednom Enock je odolná a všestranná vysoká židle. Hodí se k běžnému stolu v kuchyni nebo jídelně a díky nastavitelnému sedátku a odnímatelnému podnosu ji můžete snadno přeměnit na židličku pro starší dítě. Nastavitelné sedadlo Systém Enock můžete přizpůsobit věku a velikosti dítěte. Je vhodná i pro starší dítě s hmotností do 35 kg. Bezpečnostní pás Tříbodový bezpečnostní pás pro nejme...nší je nastavitelný - jeho délku můžete rychle přizpůsobit velikosti dítěte. Později ji můžete snadno odstranit. Široké a hluboké sedadlo je velmi pohodlné - vaše dítě se bude cítit bezpečně bez ohledu na to, jak je židlička nastavena. Odnímatelný zásobník Zásobník lze snadno vyjmout a umýt. Povrch stačí otřít vlhkým a poté suchým hadříkem. Nastavitelná opěrka nohou Opěrka nohou vysoké židle je nastavitelná ve 3 stupních. Opěrku nohou systému Enock lze nastavit ve 4 stupních nebo zcela odstranit. Lehké a praktické Multifunkční vysoká židle váží pouhých 6 kg. Můžete ji snadno přemístit z kuchyně do obývacího pokoje, jídelny nebo na terasu. Skvěle se hodí do každého interiéru. Pokud se ušpiní, jednoduše ji otřete vlhkým hadříkem. Technické detaily: Rozměry (délka x šířka x výška): 49 x 49,5 x 79,5 cm Rozměry sedadla (délka x šířka): 41 x 23,5 cm Hmotnost: 6,4 kg Materiál: bukové dřevo Nosnost: až 35 kg Rozsah dodávky: Vysoká židle Enock Opěrka nohou Zásobník 5bodové bezpečnostní pásy

Produkt je výrobek značky Kinderkraft ,distribuovaný s EAN kódem 5902533915088.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Bílá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 646,- Kč
2 199,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kinderkraft Dřevěná vysoká židle Enock White a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kinderkraft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kinderkraft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kinderkraft Dřevěná vysoká židle Enock White
Právě si prohlížíte... - 31% sleva

1799,- Kč