Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kinderkraft Dřevěná jídelní židlička, stoleček 3 v 1 - Enock, natural

Kinderkraft Dřevěná jídelní židlička, stoleček  3 v 1 - Enock, natural

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kinderkraft Dřevěná jídelní židlička, stoleček 3 v 1 - Enock, natural z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Mamitati a budete spokojení s dodaným Kinderkraft Dřevěná jídelní židlička, stoleček 3 v 1 - Enock, natural .

Detailní informace

Dřevěná jídelní židlička, stoleček
3 v 1 - Enock.


Není jen dětská židlička, která bude po pár měsících zbytečně ležet ve sklepě - je to řešení na roky, které můžeme přizpůsobit vývojové fázi batolete. Podnos, zábradlí a bezpečnostní pásy lze vyjmout, což vám umožní přeměnit židličku pro miminko na vysokou židličku pro starší dítě.

- Hloubka produktu 49 cm, masivní bukové dřevo zahřeje nejednu aranžmá. Lehká konstrukce židle umožňuje snadné přemisťování mezi různými místnostmi.
- Šířka produktu 49,5 cm, ...nastavitelná opěrka nohou vám umožní užít si ještě větší pohodlí. Díky tomu dítěti nepadají nožičky a volně spočívají na vyhrazeném stojanu. Opěrka nohou je nastavitelná ve 4 stupních při použití funkce vysoké židle a 3 stupních v případě vysoké židle.
- Výška produktu 79,5 cm, podnos křesla je tak velký, že snadno poslouží jako místo na hraní. Do podnosu se snadno vejde omalovánka, kniha nebo bloky, díky čemuž je židle skutečnou velitelskou základnou pro každého malého uživatele. O bezpečnost dítěte se postarají 3-bodové bezpečnostní pásy, které lze - stejně jako podnos - kdykoliv sundat.
- Speciálně profilovaná zádová opěrka pomáhá udržovat správné držení těla. Bez ohledu na to, jakou funkci židle rodič používá, může si být jistý, že páteř dítěte je ve správné poloze. Opěradlo lze nastavit v 5 nebo 2 stupních.

Rozměry: 79,5 x 49,5 x 49 cm.
Hmotnost: od cca 6 měsíců do 36 měsíců (do 15 kg) vysoká židle,od 36 měsíců do 10 let (do 35 kg) nízká židle.

1. jakost.

Produkt je výrobek značky Kinderkraft ,distribuovaný s EAN kódem 5902533915071.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 6400 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kinderkraft Dřevěná jídelní židlička, stoleček 3 v 1 - Enock, natural a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kinderkraft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kinderkraft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kinderkraft Dřevěná jídelní židlička, stoleček 3 v 1 - Enock, natural
Právě si prohlížíte...

2769,- Kč