Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kinderkraft LUMI dětské houpátko wooden - 10% sleva

-10%
Kinderkraft LUMI dětské houpátko wooden

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kinderkraft LUMI dětské houpátko wooden z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Kinderkraft LUMI dětské houpátko wooden .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Vhodné pro kojence a děti od narození do 9 kg. Houpačka má nastavitelné pětibodové bezpečnostní pásy, které zároveň zajišťují pohodlí dítěte. Široký a měkký popruh v rozkroku S Bouncer- Rocker lze výšku postroje nastavit do 2 úrovní. Solid e, stabilní základna, kterou lze uzamknout ve statické poloze (funkce Cradle ). Splňuje normy EN16232: 2013 + A1: 2018 a EN12790: 2009 pro výrobky pro děti. Jemně kolébá dítě ze strany na stranu. Díky technologii na ovládacím panelu můžete snadno připojit telefon (Bluetooth nebo USB) a... přehrát dítěti jeho oblíbenou písničku. Lze ovládat dálkovým ovladačem s dosahem 8 metrů. Součástí sady je měkký nastavitelný polštářek, který dále zvyšuje pohodlí dítěte. Lehký Design , díky čemuž se snadno přenáší z ložnice do místnosti. Houpačku můžete snadno složit a vzít si ji s sebou na dovolenou. Napájení dvěma způsoby: bateriemi nebo ze sítě (dlouhý kabel je součástí dodávky). Nastavitelná čelenka připevněná na obou stranách pro snadnou instalaci a demontáž 2 plyšová zvířátka, která se dají připojit a podněcují dětskou představivost 5 rychlostí houpání - to umožňuje ještě více přizpůsobit rychlost houpání individuálním potřebám dítěte. Až 12 integrovaných melodií s ovládáním hlasitosti Motor pracuje velmi tiše - hlučnost neruší dítě při usínání. Potah má krásný Design , díky němuž se lehátko hodí do většiny vnitřních prostor. Materiál a péče: Materiál Rám: Hliník Materiál sedadla: polyester Materiál hračky: plyš Materiál ostatní prvky: Plast Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka x výška): 51,5 x 60,5 x 55,5 cm Hmotnost výrobku: 3,1 kg

Produkt je výrobek značky Kinderkraft ,distribuovaný s EAN kódem 5902533915675.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: šedá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 495,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kinderkraft LUMI dětské houpátko wooden a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kinderkraft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kinderkraft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kinderkraft LUMI dětské houpátko wooden
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

2823,- Kč