Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kinderkraft Dětská kolébka 5 v 1 Nola Pink - 25% sleva

-25%
Kinderkraft Dětská kolébka 5 v 1 Nola Pink

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kinderkraft Dětská kolébka 5 v 1 Nola Pink z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Kinderkraft Dětská kolébka 5 v 1 Nola Pink .

Zlevněné zboží

Aby vyhovovala potřebám malých uživatelů i rodičů, byla Nola navržena s 5 funkcemi! Dětské odrážedlo Nola je výrobek, který roste s dítětem. Již od prvních dnů, kdy se váš potomek narodí, lze výrobek používat jako postýlku nebo kolébku. Později, spolu s vývojem dítěte, se podle potřeby změní na lehátko, houpací křeslo nebo židli. Hrací pultík s přiloženými hračkami na chvíli zabaví potomka, takže se během této doby můžete věnovat činnostem, při kterých potřebujete mít volné obě ruce (např. příprava oběda). Jednotlivé funkce můžete změnit během ...několika sekund. Usnulo vaše dítě? Přeměňte židli na lehátko! Možná chce být vaše dítě houpáno? Stačí uvolnit zámek na nohách. Nola může být umístěna ve třech různých úhlech: vsedě, vleže a pololeže. Tímto způsobem ji mohou používat již děti! Podrobnosti o produktu: 3bodové bezpečnostní pásy Nastavitelné polohy Včetně sítě proti hmyzu Hluboká sluneční stříška Snadná přeprava díky skládacímu mechanismu Měkký a odnímatelný kryt Pohodlná matrace 5 funkcí: postel, kolébka, lehátko, houpací křeslo a židle. Odnímatelný hrací panel Technické detaily: Materiál potahu: 100 % PVC Rozměry (délka x šířka x výška): 57 x 80 x 71 cm Hmotnost: 5,7 kg Nosnost: až 18 kg

Produkt je výrobek značky Kinderkraft ,distribuovaný s EAN kódem 5902533917709.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pink
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 499,- Kč
3 871,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kinderkraft Dětská kolébka 5 v 1 Nola Pink a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kinderkraft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kinderkraft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kinderkraft Dětská kolébka 5 v 1 Nola Pink
Právě si prohlížíte... - 25% sleva

2021,- Kč