Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kinderkraft Comfort Up 2018 Grey - 11% sleva

-11%
Kinderkraft Comfort Up 2018 Grey

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kinderkraft Comfort Up 2018 Grey z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Kinderkraft Comfort Up 2018 Grey .

Zlevněné zboží

Model Comfort Up je inovativní produkt až pro 3 třídy autosedaček: 9 až 18 kg, 15 až 25 kg a 22 až 36 kg. Díky možnosti odmontovat vnitřní bezpečnostní pásy, které jsou určeny pro mladší děti, Vám může autosedačka sloužit dlouhá léta. Pohodlnou a klidnou jízdu! Navržená pro děti od 9 do 36 kg. Autosedačky značky Kinderkraft zajišťuje maximální bezpečnost pro Vaše dítě při jízdě autem. Všechny produkty jsou před prodejem testovány a podrobeny detailním technickým zkouškám. Bezpečnost: Výškově nastavitelná opěrka hlavy, která zaručí pohodlnou a b...ezpečnou jízdu K dodatečné ochraně přispívají boční opěrky, které chrání hlavu a ramena dítěte Zesílené polstrování v bederní oblasti chrání páteř Ochranné ramenní popruhy absorbující energii nárazu Profilovaná sedačka a zádová opěrka pro vysoký komfort Pětibodový bezpečnostní pás Pohodlí a styl: Kvalitní materiály zaručují Vašemu dítěti nejvyšší možné pohodlí Ochranné ramenní popruhy absorbující energii nárazu Vložka pro menší děti je oboustranná a každá strana má jinou barvu - světlejší a tmavší. U modelu Comfort Up je možné použít jen základní sedačku. Další funkce: Díky rozsáhlé kategorii tříd je umožněno autosedačku Comfort Up používat dlouhou dobu, až do ca. 10-12 let Pro děti třídy 3 (22 až 36 kg) se můžete rozhodnout, jestli odstraníte opěrku zad Snadná montáž Jednoduše autosedačku položit do auta a připevnit tříbodovým bezpečnostním pásem Odnímatelné, pratelné potahy Technické detaily: Materiál: PVC, polyester Hmotnost: 4,8 kg Rozměry (délka x výška x šířka): 42 x 43-74 x 37 cm

Produkt je výrobek značky Kinderkraft ,distribuovaný s EAN kódem 5902021219605.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: šedá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kinderkraft Comfort Up 2018 Grey a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kinderkraft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kinderkraft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kinderkraft Comfort Up 2018 Grey
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

1773,- Kč