Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kinderkraft Cestovní postýlka LEODY pink s příslušenstvím - 10% sleva

-10%
Kinderkraft Cestovní postýlka LEODY pink s příslušenstvím

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kinderkraft Cestovní postýlka LEODY pink s příslušenstvím z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Kinderkraft Cestovní postýlka LEODY pink s příslušenstvím .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Přebalovací jednotka je vhodná pro děti do 12 měsíců a maximální hmotnosti 11 kg. Vysoký podstavec pod postel je vhodný do okamžiku, kdy dítě začne samostatně sedět, vstávat, přitahovat se, klečet. Dno cestovní postýlky lze umístit do dvou výšek. Nejvyšší úroveň (pro kojence) umožňuje kojení dítěte, aniž by se muselo příliš ohýbat. Když dítě začne sedět a vstávat, jednoduše položte dno postýlky na nízkou úroveň. Cestovní postýlka má boční vchod, který lze otevřít a zavřít pomocí zipu. Cestovní postýlka je vybavena systém...em pro rychlé skládání a rozkládání. Sada obsahuje mobilní telefon s melodiemi, světýlky a hračkami. Cestovní postýlka má funkci houpání - díky tomu, že lze podběhy snadno nastavit do vhodné polohy, dítě snáze a rychleji usne i mimo domov. Cestovní postýlka se velmi snadno přenáší - je vybavena dvěma kolečky, která usnadňují přesun postýlky z jedné místnosti do druhé. Skládací systém je vybaven dvojitou ochranou proti zhroucení. 3 strany cestovní postýlky jsou vyrobeny ze sítě - dítě tak může být neustále na očích. Cestovní postýlka splňuje evropskou normu EN 716 pro cestovní postýlky. Pokud se zašpiní, jednoduše ji otřete vlhkým hadříkem a poté suchým. Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka x výška): 126 x 73 x 76 cm Rozměry ve složeném stavu (délka x šířka x výška): 76 x 20 x 20 cm Rozměry matrace (délka x šířka): 120 x 60 cm Změna rozměrů horní části jednotky (délka x šířka): 47 x 68,5 cm Hmotnost výrobku: 14,65 kg Součástí dodávky je: Cestovní postýlka Dětský mobilní telefon Nosítka

Produkt je výrobek značky Kinderkraft ,distribuovaný s EAN kódem 5902533917945.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pink
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kinderkraft Cestovní postýlka LEODY pink s příslušenstvím a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kinderkraft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kinderkraft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kinderkraft Cestovní postýlka LEODY pink s příslušenstvím
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

3158,- Kč