Kinderkraft Běžecké kolo MINIBI, cukrově růžové - 5% sleva

-5%
Kinderkraft Běžecké kolo MINIBI, cukrově růžové
1 143 1 197 584
1 143,- Kč

Původní cena: 1 197,- Kč


Hodnocení:


Kinderkraft Běžecké kolo MINIBI, cukrově růžové z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Kinderkraft Běžecké kolo MINIBI, cukrově růžové .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Věk: od 12 měsíců MINIBI je dětské chodítko, jezdící kolo a tříkolka v jednom. Stabilně stojí na třech kolech, což dítěti výrazně usnadňuje nasedání a sesedání z kola. MINIBI má užší rozvor než jiné tradiční tříkolky, což pomáhá trénovat smysl pro rovnováhu a pohybovou koordinaci dítěte. Jízda na MINIBI také zvyšuje sebevědomí dítěte. Pěnové pneumatiky MINIBI jsou lehké, odolné a pevné. Není třeba je nafukovat a snadno se čistí, takže tříkolka je ideální jak doma, tak venku. Mají dobrou přilnavost, nepoškozují podlahu a ...jsou velmi tiché Zaoblené hrany tříkolky a absence vyčnívajících prvků přispívají k tomu, že první pokusy o jízdu na tříkolce MINIBI jsou bezpečné. Omezený úhel řízení zabraňuje přílišnému otáčení řídítek, a tím i pádu dítěte z kola Protiskluzová rukojeť zajišťuje, že malé ručičky nesklouznou. MINIBI má nastavitelné sedlo, které lze snadno přizpůsobit výšce dítěte, což zvyšuje pohodlí při jízdě a umožňuje používat tříkolku delší dobu Ergonomicky tvarované sedlo z umělé kůže je měkké a pohodlné Barvy, modern e Design a zejména vzdělávací a rozvojové funkce dělají z tříkolky MINIBI perfektní dárek. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 50 x 25,5 x 39 cm Rozměry pneumatik (průměr, šířka): 1,5 mm: 14 cm, 4 cm Vzdálenost mezi předními pneumatikami: 18 cm Rozměry sedadla (délka x šířka): Rozměry (rozměry sedadla): 13 x 21,5 cm Vzdálenost od podlahy k sedadlu: 24 až 27 cm Hmotnost: 2,1 kg Materiál a péče: Materiál Rám: Materiál: polypropylen Materiál řídítek: Polypropylen Materiál gumy řídítek: TPR Materiál sedla: syntetická kůže Materiál pneumatiky: pěna EVA Pokyny pro údržbu: Čistěte vlhkým hadříkem Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Nevhodné pro děti mladší 12 měsíců. Používejte s ochrannými pomůckami. Nepoužívat v silničním provozu!

Produkt je výrobek značky Kinderkraft ,distribuovaný s EAN kódem 5902533920082.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pink
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kinderkraft Běžecké kolo MINIBI, cukrově růžové a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kinderkraft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kinderkraft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kinderkraft Běžecké kolo MINIBI, cukrově růžové
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

1143,- Kč