Kinderkraft Běhací kolo 2Way Next Light green

Kinderkraft Běhací kolo 2Way Next Light green
949 918 1101
949,- Kč

Původní cena: 918,- Kč


Hodnocení:


Kinderkraft Běhací kolo 2Way Next Light green z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Kinderkraft Běhací kolo 2Way Next Light green .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let S tímto běžeckým kolem si vaše dítě užije spoustu zábavy a zároveň bude přirozeným způsobem rozvíjet svůj smysl pro rovnováhu. 2WAY NEXT podporuje rozvoj motorických dovedností a prostorového povědomí Díky nízkému rámu se na něj snadno dostanou i menší děti, zatímco díky nastavitelnému sedlu a řídítkům je běžecké kolo vhodné i pro starší děti Kolo 2WAY NEXT má velké pěnové pneumatiky, které není třeba nafukovat. Řídítka mají omezený úhel řízení - usnadňují tak učení ovládání kola. Lehké, ergonomické Design ...usnadňuje rodičům přenášení. Sportovní linie okamžitě upoutají pozornost - díky tomu můžete své dítě snáze přimět k aktivitě a k tomu, aby se sport stal vaším zvykem. Batolata rostou jako z vody - proto má kolo 2WAY NEXT nastavitelné sedlo od 31 do 40 cm. Kolo 2WAY NEXT lze sestavit během chvilky. Neobsahuje žádné ostré, vyčnívající části, o které by se dítě mohlo zranit. Gumové úchyty na řídítkách posilují úchop malých rukou. Kolo vhodně zlepšuje oboustrannou motorickou koordinaci, pomáhá zlepšovat prostorové povědomí a schopnost odhadovat vzdálenosti a rychlosti Pro děti do 35 kg Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 84 x 37,5 x 52-59 cm Průměr pneumatiky: 28 cm Rozsah výšky řídítek: 52-59 cm Rozsah výšky sedadla: 31-40 cm Material & Care: Materiál: rám a řídítka: ocel; pneumatiky: pěna EVA. Varování a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Používejte s ochrannými pomůckami. Nepoužívat v silničním provozu!

Produkt je výrobek značky Kinderkraft ,distribuovaný s EAN kódem 5902533922253.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Zelená
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 499,- Kč
3 478,- Kč
Detail
1 495,- Kč
1 179,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kinderkraft Běhací kolo 2Way Next Light green a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kinderkraft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kinderkraft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kinderkraft Běhací kolo 2Way Next Light green
Právě si prohlížíte...

949,- Kč