Kinderkraft All Road Golfový kočárek 2022 Imperial Blue - 32% sleva

-32%
Kinderkraft All Road Golfový kočárek 2022 Imperial Blue
4 290 6 299 68
4 290,- Kč

Původní cena: 6 299,- Kč


Hodnocení:


Kinderkraft All Road Golfový kočárek 2022 Imperial Blue z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Kinderkraft All Road Golfový kočárek 2022 Imperial Blue .

Zlevněné zboží

Od narození do 15 kg Sedadlo lze nastavit do polohy vleže a lze jej namontovat ve směru jízdy nebo proti směru jízdy. All Road je kočárek, který je vhodný jak pro cesty do města, tak i mimo město - nerovný povrch jej nevystraší (velké gumové pneumatiky s odpružením a pěnovou výplní). Systém Click and Fold navíc umožňuje snadné a rychlé složení kočárku jednou rukou. Kočárek má velkou kapuci vyrobenou z nepromokavé látky se sluneční ochranou (SPF 50+). Bezpečnost potomků zajišťuje mimo jiné pětibodový bezpečnostní pás a bezpečnostní lišta, kterou... lze z obou stran otevřít a odstranit. Výhody Zabezpečení: 5bodový bezpečnostní pás s měkkým polstrováním, které lze snadno vyjmout a umýt Velké pneumatiky s odpružením z EVA pěny, které nelze propíchnout a jsou pokryty pevnou gumou se zvýšenou odolností proti oděru Ochranný kryt, který lze otevřít a je potažen umělou kůží - lze jej sundat z obou stran Velká střecha, krytá s vrstvou filtru SPF 50+ chrání vaše dítě před sluncem, větrem a deštěm. Ocelový rám, takže konstrukce kočárku je velmi pevná a odolná - i při intenzivním používání! Pás je univerzální: dítě můžete připoutat samostatně pomocí břišního pásu a ramenního pásu Automatic Auto Lock pro ochranu proti automatickému otevření během přepravy Functionali ty Sedadlo kočárku lze nastavit do polohy vleže - takže je vhodné i pro děti od prvních týdnů života Pokud nechcete abychom vaše dítě ztratili z dohledu, máme řešení - sedačku v All Road Buggy lze připevnit dvěma způsoby: Směrem nebo proti směru jízdy Kočárek je vhodný pro děti do hmotnosti 15 kg - sedadlo je velké a hluboké, takže jej lze používat několik let Prostorný nákupní košík má kapacitu až 5 kg: můžete si během procházky uložit své nákupy a příslušenství potřebné Dodatečné příslušenství zajišťuje pohodlný výlet, ať jste kdekoli Gumové pneumatiky s pěnovou výplní se zvýšenou odolností proti oděru, které nemohou být propíchnuto přední kola (průměr 18 cm), otočné o 360 stupňů, uzamykatelné velká zadní kola (průměr 24 cm), vzdálenost je 62 cm Odpružení na všech 4 kolech Produkt res Buggy: Opěradlo nastavitelné ve 3 úrovních (od sedu do polohy vleže) Nastavitelná rukojeť 5krát Maximální nosnost : Až 15 kg Opěrka nohou nastavitelná ve 4 úrovních Sedadlo proti směru jízdy Odnímatelné sedadlo - šetří ještě více místa v kufru Masivní ocelový rám Velká kapuce vyrobená z nepromokavého materiálu s filtrem SPF 50+ Technické podrobnosti: Rozměry (výška x šířka x délka): 106 x 62 x 81 cm Rozměry složené (výška x šířka x délka): 28 x 81 x 62 cm Hmotnost: 11 , 6 kg výška tlačného držadla: 111/106/101/95/90 cm výška sedadla od podlahy: 48 cm rozměry opěradlo (délka x šířka): 52 x 34 cm Rozměry sedáku (délka x šířka): 22 x 35 cm Rozměry opěrky nohou (délka x šířka): 20 x 29 cm Délka ležící plochy: 94 cm Rozsah dodávky: Bu s rámem a koly Sedací jednotka Držák nápojů Síť proti hmyzu Ochrana proti dešti Footmuff

Produkt je výrobek značky Kinderkraft ,distribuovaný s EAN kódem 5902533914531.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Modrá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 205,- Kč
1 249,- Kč
Detail
4 505,- Kč
3 829,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kinderkraft All Road Golfový kočárek 2022 Imperial Blue a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kinderkraft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kinderkraft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kinderkraft All Road Golfový kočárek 2022 Imperial Blue
Právě si prohlížíte... - 32% sleva

4290,- Kč