Kidkraft hrací kuchyň, zahradní terasa

Kidkraft hrací kuchyň, zahradní terasa
4 675 4 455 1072
4 675,- Kč

Původní cena: 4 455,- Kč


Hodnocení:


Kidkraft hrací kuchyň, zahradní terasa z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Kidkraft hrací kuchyň, zahradní terasa .

Detailní informace

Zasejte fantazii, aby vaše děti mohly sklízet radost - s Play Garden Garden-Terrace od KidKraft. Spousta organické zábavy díky optimalizovanému designu a zároveň dostatek prostoru pro uložení všeho po ruce. Závěsné květináče umožňují čerstvou sklizeň při vaření s nádobou na boku pro kompost nebo recyklaci. Děti zažijí celý proces díky kostkám kompostu, semenům a stonkům! Spoustu řezatelné zeleniny a ovoce, pro recepty s farmářskou zábavou a jasnými dětskými očima. Varné desky se světelnými a zvukovými efekty a zásobník na kostky ledu poskytují ...více realismu a zábavy. Svěží barvy a látkové závěsy přinášejí kreativní vánek do zahradní terasy s hrající kuchyní. Podrobnosti o produktu: Rozměry (délka x šířka x výška) ): 86,6 x 34 x 112,5 cm 3 místa pro zavěšení květinových boxů Varné desky se světelnými a zvukovými efekty Zásobník na kostky ledu s kostkami ledu na hračky Vestavěný úložný prostor / kompost Včetně bazalky a tymiánu hraček Obsahuje nádobí a nádobí, jakož i zeleninu a ovoce jako hračky promyšlená, stabilní dřevěná konstrukce Věk: od 3 let Pozor Nevhodné pro děti do tří let. Obsahuje malé části, které lze spolknout. Nebezpečí udušení!

Produkt je výrobek značky Kidkraft ,distribuovaný s EAN kódem 706943200971.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pestrobarevná
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 952,- Kč
2 381,- Kč
Detail

KidKraft ® Knihovna Puzzle Pastel

Pestrobarevná / MDF / Pro ženy / Kidkraft
3 851,- Kč
2 831,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kidkraft hrací kuchyň, zahradní terasa a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kidkraft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kidkraft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kidkraft hrací kuchyň, zahradní terasa
Právě si prohlížíte...

4675,- Kč