Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kidkraft ® hrací domeček Cozy Escape - 13% sleva

-13%
Kidkraft ® hrací domeček Cozy Escape

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kidkraft ® hrací domeček Cozy Escape z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Kidkraft ® hrací domeček Cozy Escape .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Pomáhá zlepšovat hrubou motoriku, svalové schopnosti a sebevědomí! Hledáte nejúžasnější klubovnu na světě? Důmyslná dvoupatrová hrací domeček KidKraft Cozy Escape umožňuje zábavu nahoře místo venku a zabírá na zahradě méně místa. S téměř 5 metry čtverečními hrací plochy a další skluzavkou dokáže tento dvoupatrový domeček zabavit vaše děti na celý den. Spodní patro má dva vchody, umyvadlo a hrací kamna Přední veranda s lavičkou je ideální pro krátký odpočinek Děti pak mohou vylézt po bočním nebo zadním žebří...ku Množství oken poskytuje dostatek světla Na zastřešené terase jsou útulné květináče, kde můžete pěstovat květiny, bylinky nebo třeba lízátka. Když je čas opustit zem, nabízí tento domek na hraní vzrušující alternativu ke schodům - trubkovou skluzavku. Tento domek na hraní se jistě stane útulným únikem na zahradě na mnoho let dopředu Návod k montáži Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 317,3 x 213,51 x 273,99 cm Hmotnost: 180 kg Materiál a péče: Dřevěná konstrukce s výplní z dřevěného plechu: Materiál: masivní dřevo, plast a kování. Dřevo bylo z výroby opatřeno vodoodpudivým nátěrem, který snižuje nasákavost v případě deště nebo sněžení. Impregnace není trvalá, sluneční záření časem nátěr znehodnotí. Z tohoto důvodu se důrazně doporučuje dřevo každoročně ošetřit vodoodpudivým přípravkem nebo mořidlem. Doporučený výrobek vám sdělí místní dodavatel mořidel nebo nátěrů. Varování a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Nevhodné pro děti do tří let. Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. KidKraft používá pouze vysoce kvalitní dřevo, aby byl výrobek pro vaše děti co nejbezpečnější. Přestože se snažíme vybírat to nejkvalitnější dostupné dřevo, dřevo je stále produktem přírody. Stejně jako u každého dřeva jsou praskliny a drobné štěpiny ve struktuře normální. Doporučujeme praskliny, jakmile se objeví, obrousit a použít vodoodpudivý přípravek. Toto je tiger součástí údržby, která by se měla provádět alespoň jednou ročně, aby se zachovala a maximalizovala životnost a výkonnost domku na hraní.

Produkt je výrobek značky Kidkraft ,distribuovaný s EAN kódem 875257008310.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Béžová
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 429,- Kč
2 779,- Kč
Detail

KidKraft ® Knihovna Puzzle Pastel

Pestrobarevná / MDF / Pro ženy / Kidkraft
3 851,- Kč
2 762,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kidkraft ® hrací domeček Cozy Escape a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kidkraft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kidkraft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kidkraft ® hrací domeček Cozy Escape
Právě si prohlížíte... - 13% sleva

32180,- Kč