Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

KETTLER Přebalovací taška Všechny Black - 18% sleva

-18%
KETTLER Přebalovací taška Všechny Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


KETTLER Přebalovací taška Všechny Black z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným KETTLER Přebalovací taška Všechny Black .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Věk: Praktická přebalovací taška se spoustou vnitřních kapes, velkým úložným prostorem a dalším příslušenstvím doprovází dítě všude. Kompletní sada obsahuje přebalovací podložku a praktickou termo tašku na láhev. Flexibilní možnost přenášení: pokud nemáte kočárek s sebou, můžete přebalovací tašku jednoduše nosit přes rameno nebo v ruce. V opačném případě jej lze dokonale připevnit k rukojeti pomocí suchých zipů. Obsahuje kompletní sadu: Aby vám na cestách nic nechybělo, vybavili jsme naši přebalovací tašku veškerým potře...bným příslušenstvím. Podložku tak máte vždy po ruce a láhev citlivou na teplotu můžete chránit termotaškou. Tašku na pleny lze pohodlně nosit díky odnímatelnému a nastavitelnému ramennímu popruhu. Má sedm vnitřních kapes a čtyři vnější kapsy. Rozměry a hmotnost: Rozměry v sestaveném stavu (délka x šířka x výška): 35 x 25 x 10 cm Materiál a péče: Materiál: 100% polyester a 50% polyester, 25% polyuretan, 25% metylcelulóza. Ruční praní na 30° Součástí dodávky je: KETTLER Přebalovací taška Všechny Black Přebalovací podložka Termoobal na láhve

Produkt je výrobek značky Kettler ,distribuovaný s EAN kódem 4260717680346.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

21 331,- Kč
17 046,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

KETTLER Přebalovací taška Všechny Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kettler a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kettler najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KETTLER Přebalovací taška Všechny Black
Právě si prohlížíte... - 18% sleva

1595,- Kč