Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

KETTLER COMPACT All skládací vozík Black

KETTLER COMPACT All skládací vozík Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


KETTLER COMPACT All skládací vozík Black z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným KETTLER COMPACT All skládací vozík Black .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Věk: Skládací ruční vozík KETTLER , který je kombinací ručního vozíku a kočárku, spojuje funkčnost, bezpečnost a pohodlí v jednom výrobku. Ruční vozík lze několika jednoduchými kroky složit a vzít kamkoli s sebou. Odnímatelná kolečka umožňují snadnější skladování Tlačítko je snadno nastavitelné a dokonale se přizpůsobí velikosti zákazníka. Systém nožní brzdy zajišťuje pevný krok na každé úrovni. Propracované doplňky pro děti i dospělé zpříjemní každý výlet všem zúčastněným. Díky vysoké nosnosti 70 kg a velké ložné ploše ...lze snadno přepravovat všechny nákupy a důležité potřeby, jako jsou hračky, nápoje nebo občerstvení. UV 50+ a vodoodpudivá tkanina Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 107 x 65 x 111 cm Materiál a péče: UV 50+ a vodoodpudivá tkanina 100% polyester Hliníkový rám Pryžové pneumatiky Polypropylenové ráfky Odnímatelná tkanina Tkaninu lze prát v ruce (30 °C) Součástí dodávky je: KETTLER COMPACT Všechny skládací vozíky Black

Produkt je výrobek značky Kettler ,distribuovaný s EAN kódem 4260717680674.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

21 331,- Kč
17 046,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

KETTLER COMPACT All skládací vozík Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kettler a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kettler najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KETTLER COMPACT All skládací vozík Black
Právě si prohlížíte...

12192,- Kč