Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

KETTLER 3 v 1 Performance Mufa na nohy Melange Grey

KETTLER 3 v 1 Performance Mufa na nohy Melange Grey

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


KETTLER 3 v 1 Performance Mufa na nohy Melange Grey z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným KETTLER 3 v 1 Performance Mufa na nohy Melange Grey .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Věk: S fusakem 3 v 1 z KETTLER je vaše dítě vždy chráněno před vlhkem a chladem. Tenčí vrstvu a zimní přikrývku s podšívkou lze snadno vyměnit pomocí zipu. Všechny materiály jsou certifikovány podle normy OEKO-TEX Standard 100. Vyměnitelný svršek: KETTLER 3 v 1 obsahuje dva svršky, které lze měnit v závislosti na teplotě a povětrnostních podmínkách. Tenčí nástavec je vhodný zejména pro větrné jarní nebo podzimní dny. Vhodný pro mnoho modelů kočárků: nánožník je navržen tak, aby se hodil pro většinu kočárků a kočárků/kočá...rků. Otvory na zadní straně jsou uzpůsobeny pro pětibodový bezpečnostní pás. Jednoduché nasazení popruhů: Navzdory silnému nánožníku lze dítě ve sportovní sedačce upevnit běžným způsobem. To zaručují otvory pro popruhy na zádech dítěte. Tím je zajištěno, že je dítě zajištěno a že nánožník ani dítě nemohou ve sportovní sedačce sklouznout. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 45 x 30 x 10 cm Materiál a péče: Materiál: 100& polyester Vnitřní materiál: Fleece Ruční praní na 30° Všechny materiály jsou certifikovány podle normy OEKO-TEX Standard 100. Součástí dodávky je: KETTLER 3 v 1 Performance Mufa na nohy Melange Grey

Produkt je výrobek značky Kettler ,distribuovaný s EAN kódem 4260717680315.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: šedá
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

21 331,- Kč
17 046,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

KETTLER 3 v 1 Performance Mufa na nohy Melange Grey a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kettler a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kettler najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KETTLER 3 v 1 Performance Mufa na nohy Melange Grey
Právě si prohlížíte...

2423,- Kč