Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Káva Zlaté Zrnko - Citrus Speciál 200 g ZRNKOVÁ

Káva Zlaté Zrnko - Citrus Speciál 200 g ZRNKOVÁ

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Káva Zlaté Zrnko - Citrus Speciál 200 g ZRNKOVÁ z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zlaté zrnko a budete spokojení s dodaným Káva Zlaté Zrnko - Citrus Speciál 200 g ZRNKOVÁ .

Detailní informace

Káva Zlaté Zrnko - Anaerobní Speciál je káva s jediným původem zpracována anaerobní fermentací - bez přítomnosti kyslíku. U anaerobní fermentaci vyniknou čistší ovocné tóny. Původ : Salvador - Finca El Gobiado zpracovaná anaerobickou fermentací a mokro zpracovaná káva Kostarika. Kávy pocházející Zlaté Zrnko jsou vybírány odborníky na kvalitu a degustátory, proto získáváme ty nejzajímavější kávy z výjimečných kávových zemí a oblastí. Farmáři za tak výjimečnou kvalitu dostávají zaplaceno více než je běžné prostřednictvím Fairtrade. Pražení : stup...eň 1 (1 – velmi světlé, 2 – světlé, 3 světlé / střední, 4 – střední, 5 – střední, 6 – střední / tmavé, 7 – tmavé, 8 – velmi tmavé), křivka pražení na espresso, víc informací o pražení zde Použití : espresso, moka, filtr Mletí : střední / středně tvrdé zrno Naše zkušenost : Káva Zlaté Zrnko - Citrus Speciál je pro nás vždy příjemným překvapením, káva ve které vyniknou její čistší ovocné tóny. Recept na filtrovanou kávu: Teplota vody: 90 ° C, Poměr použité kávy a nápoje: 1:15 (20g kávy, 300ml vody), Ideální délka přípravy: 3:30 Dobrá rada: Každou kávu si nejlépe vychutnáte při správném umletí. Káva Anaerobní Speciál vyžaduje středně jemné mletí, na stupnici od 1 do 10 (1 nejjemnější, 10 nejhrubší) zhruba stupeň 3-4, závisí to na typu mlýnku a jeho opotřebení. V espresso automatech doporučujeme nastavit mlýnek na nejjemnější mletí a pouze v případě, že káva teče pomalu použít hrubší stupeň mletí. Každou zrnkovou kávu si nejlépe vychutnáte li kávová zrna čerstvě pražené - nejlepší 2 týdny až dva měsíce po pražení (záleží od skladování surové a pražené kávy, při skladování surové kávy ve vakuu z farmy až do pražírny a správném zabalení po napražení si může i napražená káva zachovat čerstvost několik měsíců). Více o správné přípravě kávy naleznete na naší stránce Rady o kávě. Pokud byste se rádi o kávě dozvěděli více, můžete navštívit naši Univerzitu kávy. Chuťový profil : Ovocnost: ●●● Sladkost: ●● ○ Hořkost: ○○○ Aroma: ●●● Intenzita: ●●○ Dochuť: ●●○ Kofein: ●● ○

Produkt je výrobek značky Zlaté Zrnko.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Káva Zlaté Zrnko - Citrus Speciál 200 g ZRNKOVÁ a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zlaté Zrnko a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zlaté Zrnko najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Káva Zlaté Zrnko - Citrus Speciál 200 g ZRNKOVÁ
Právě si prohlížíte...

259,- Kč