Kapsle Nescafé Dolce Gusto Café au Lait Intenso, 16ks

Kapsle Nescafé Dolce Gusto Café au Lait Intenso, 16ks
Kapsle Nescafé Dolce Gusto Café au Lait Intenso, 16ks
Kapsle Nescafé Dolce Gusto Café au Lait Intenso, 16ks
Kapsle Nescafé Dolce Gusto Café au Lait Intenso, 16ks
159 153 431
159,- Kč

Původní cena: 153,- Kč


Hodnocení:


Kapsle Nescafé Dolce Gusto Café au Lait Intenso, 16ks z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kapsle Nescafé Dolce Gusto Café au Lait Intenso, 16ks .

Detailní informace

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Café au Lait Intenso – kávové kapsle – 16 ks Čerstvě pražená kávová zrna odrůdy Robusta z prvotřídní oblasti jižní Asie si vás svojí intenzitou podmaní a společně s dávkou plnotučného mléka si káva jednoznačně získá vaši pozornost. Kávu si nejlépe vychutnáte v šálku o velikosti 180 ml a díky hermeticky uzavřeným kapslím z ní její aroma nevyprchá a káva tak bude vždy čerstvá a plná chutí. PRVOTŘÍDNÍ KÁVA Pro kávová zrna, ze kterých se vyrábí nápoje NESCAFÉ® Dolce Gusto®, putujeme do všech koutů světa od Brazílie, Kolumbie, ...Etiopie až po Vietnam a mnoho dalších zemí. ESPRESSO DO MINUTY S kávovary NESCAFÉ Dolce Gusto si vychutnáte perfektní espresso do jedné minuty. Díky profesionálnímu tlaku našich kávovarů si můžete připravit kávu profesionální kvality s hustou sametovou cremou. OCHRANA ČERSTVOSTI A AROMATU Unikátní kávová kapsle je navržena tak, aby ve spojení s kávovarem NESCAFÉ® Dolce Gusto® zajistila dokonalý zážitek z každého šálku. Aroma a chuť kávy jsou hermeticky uzavřeny v každé kapsli, zůstávají tak uchovávány v neměnné kvalitě, pro přípravu vašeho bezchybného šálku. PŘES 30 KÁVOVÝCH KREACÍ S NESCAFÉ® Dolce Gusto® si můžete vychutnat více než 30 druhů nápojů. Vybírat můžete z několika variant prémiové černé a bílé kávy. Ochutnejte bohaté ristretto, intenzivní espresso, aromatické lungo, krémové cappuccino, jemné latte macchiato, čaj a lahodné čokoládové nebo osvěžující studené nápoje. SNADNÁ PŘÍPRAVA Jednoduše vložíte kapsli do svého kávovaru NESCAFÉ® Dolce Gusto® a vzápětí tu máte skvělý nápoj. Podrobný návod k použití systému NESCAFÉ® Dolce Gusto® je ke stažení na www.dolce-gusto.cz. SLOŽENÍ Složení: Sušené plnotučné mléko (64,2 %), rozpustná káva (34 %), stabilizátory (fosforečnany draselné, citronany sodné), emulgátor (sójový lecitin) – 10 g. Alergeny: sójové boby, mléko Výrobce: Nestlé Hmotnost: 160 g Sladidla: cukr Země původu: Německo Trvanlivost: 12 měsíců

Produkt je výrobek značky Nestlé ,distribuovaný s EAN kódem 7613036072229.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kapsle Nescafé Dolce Gusto Café au Lait Intenso, 16ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nestlé a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nestlé najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kapsle Nescafé Dolce Gusto Café au Lait Intenso, 16ks
Právě si prohlížíte...

159,- Kč