Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kancelářské křeslo Easy White

Kancelářské křeslo Easy White

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kancelářské křeslo Easy White z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ezidle a budete spokojení s dodaným Kancelářské křeslo Easy White .

Detailní informace

Easy výrobce Grospol je kancelářské křeslo pro mládež v moderní podobě. Ideálně se hodí do kancelářského prostoru nebo do místnosti mladého adepta na znalosti.Tvarované opěradlo a řada ergonomických úprav zajišťují pohodlnou práci u stolu.Plastový rám s vysokou odolností je k dispozici v bílé barvě.Opěradlo a sedák jsou čalouněny potahem velice příjemným na dotyk.U křesla s bílým rámem je látka k dispozici v tmavě modré, růžové, šedé a mátové barvě.Zbarvení materiálu můžete vidět ve foto-galerii produktu.Na zadní straně židle byla instalována b...ederní opěrka s nastavitelnou výškou.
Křeslo je vybaveno područkami s čalouněnou podložkou. Lze je volně zvedat a spouštět až o 90 stupňů, což zajišťuje ergonomické držení těla.
Sedák je vyplněno hustou pěnou s vysokou hustotou, tak aby bylo zajištěno nejvyšší pohodlí při používání křesla.Plynulé nastavení výšky sedáku pomocí pneumatického pístu Vám umožní přizpůsobení křesla Vaší výšce.Mechanismus s funkcí „houpání“ v rozsahu 17 stupňů. Odemčený mechanismus sleduje pohyb zad uživatele a poskytuje mu odpovídající podporu.Pětihvězdičkový podstavec je zakončen měkkými kolečky, které nepoškrábají povrchy, jako jsou parkety, plovoucí podlahy, vinylové podlahy, a dobře fungují na koberci.Křeslo může být za příplatek vybaveno nožní opěrkou. Tento prvek je k dispozici v barvě rámu. Při tvoření objednávky ji lze přidat jako dodatečné vybavení.Křeslo má certifikát pevnosti a bezpečnosti vydaný PUR "Remodex" oddělením výzkumu a implementace nábytkářského průmyslu.Maximální zatížení je 150 kg.Na tento model se vztahuje3 letá záruční dobavýrobce, která je poskytována v systému door to door pro Vaše maximální pohodlí,Křeslo Vám bude vždydoručena ZDARMAna uvedenou adresu,DŮLEŽITÉ:V případě, že daný produkt nesplňuje Vaše očekávání, máte právo na vrácení zboží do 14 dnů od doručeníRozměry:

Produkt je výrobek značky Grospol.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kancelářské křeslo Easy White a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Grospol a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Grospol najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kancelářské křeslo Easy White
Právě si prohlížíte...

3239,- Kč