Kancelářská židle Marti BS HD

Kancelářská židle Marti BS HD
8 236 6 299 1817
8 236,- Kč

Původní cena: 6 299,- Kč


Hodnocení:


Kancelářská židle Marti BS HD z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ezidle a budete spokojení s dodaným Kancelářská židle Marti BS HD .

Detailní informace

Kancelářské křeslo Marti je inovativní produkt s pokročilou ergonimií.Disponuje množstvím funkcí, díky čemuž se ideálně hodí na práci doma nebo do kanceláře.
Prezentovaná verze"HD" je vybavená výškově nastavitelnou opěrkou hlavy s nastavitelným úhlem.Opěrka hlavy je čalouněná černou síťovinou Runner, která zajišťuje dostatečnou cirkulaci vzduchu.Zaručuje ergonomickou oporu, která pomáhá udržovat zdravou polohu krční páteře a umožňuje relaxaci ve chvílích odpočinku.
Opěradlo křesla Marti je taktéž čalouněno síťovinou Runner v černé bar...vě.Síťovina se skvěle přizpůsobí tvaru zad uživatele a zároveň umožňuje cirkulaci vzduchu.
Inovativní funkcí křesla Marti je technologie Smart Move - vyvinutá a implementovaná naší značkou Grospol.
Díky unikátní konstrukci opěradla se dynamicky přizpůsobuje pohybu uživatele v křesle. Záda jsou podepřeny v celé své výšce a to jak při práci, tak i při naklánění či šikmých pohybech, kdy je opěradlo zatíženo víc pravou nebo levou částí zad.
Opěradlo křesla Marti je navíc obohaceno o výškově i hloubkově nastavený bederní profil.To vám umožní přizpůsobit rozsah intenzity bederního profilu vašim očekáváním.
Nastavitelné loketní opěrky R10 zajišťují správnou polohu předloktí a rukou při práci u stolu.Opěrky jsou nastavitelné ve třech rovinách:
- nahoru-dolů, což umožní nastavit výšku tak, aby předloktí bylo v úhlu 90° k tělu, což výrazně ulevuje zádovému svalstvu při dlouhé práci v sedě. Rozsah nastavení výšky loketní opěrky je 75mm;
- dopředu-dozadu, v rozsahu 40mm umožňuje nastavení loketní opěrky na délku předloktí;
- úhel vytočení loketní opěrky v rozsahu */- 15 stupňů, horní vrstva opěrky je měkčená, což zajistí větší komfort při užívání.
Profilovaný sedák židle je vyrobený z pevné a deformační odolné lité pěny s hustotou cca 50kg/m3.Křeslo je čalouněné vybranou látkou ze široké škály odolných materiálů, které pro vás připravili uznávaní evropští výrobci. Je k dispozici v mnoha barvách.
Sedák je vybaven mechanismem synchronního pohybu LP11 PLUS.Po uvolnění zvolené polohy se záda nakloní zpět v reakci na váš pohyb. Pohyb opěradla je synchronizovaný s pohybem sedadla, ale pohyb sedadla je méně výrazný. Tento pohyb je nezávislý na pohybu SMART MOVE, který je popsán výše.
Mechanismus umožňuje plynulé nastavení výšky sedadla.Má rovněž funkci nastavení hloubky sedáku, tedy jeho vzdálenosti od opěradla. Díky němu snižujeme riziko komprese stehen a křeslo je tak vhodné pro uživatele různých výšek. Rozsah nastavení hloubky sedadla je 5cm.
Základka křesla Marti je dostupná ve dvou variantách - černé nebo leštěném hliníku.Je lehká, vybavená kolečky s průměrem 60mm, které jsou bezpečné pro parkety i podlahy. Dobře však fungují i na kobercích.
Na křeslo se vztahuje3-letá záruční lhůtavýrobce.Křeslo vám bude doručenoZDARMAna uvedenou adresu v rámci celé ČR.Křeslo má certifikát pevnosti a bezpečnosti vydaný společností PUR"Remodex".DŮLEŽITÉ: V případě, že daný produkt nesplní vaše očekávání, máte právo na jeho vrácení do 14 dnů od doručení.
Rozměry modelu:
Sedák: 480 (šířka) x 450-500 (hloubka)

Produkt je výrobek značky Grospol.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kancelářská židle Marti BS HD a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Grospol a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Grospol najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kancelářská židle Marti BS HD
Právě si prohlížíte...

8236,- Kč