Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Jumbo hrnek, set 4ks, kolekce French Garden Modern Fruits - Villeroy & Boch

Jumbo hrnek, set 4ks, kolekce French Garden Modern Fruits - Villeroy & Boch

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Jumbo hrnek, set 4ks, kolekce French Garden Modern Fruits - Villeroy & Boch z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Decor online a budete spokojení s dodaným Jumbo hrnek, set 4ks, kolekce French Garden Modern Fruits - Villeroy & Boch .

Detailní informace

Nechte se omámit chutí právě dozrálého ovoce, které je motivem kolekce French Garden Modern Fruits od světově proslulé značky Villeroy & Boch. Tradiční prvky venkovského života se promítly na prémiový porcelán a ozdobí i vaši domácnost. Ovoce je na bílém porcelánu vyobrazeno v nebývale velké velikosti, což klasickému ovocnému dekoru dodává moderní nádech. Budou se vám sbíhat sliny nad šťavnatými jablky, třešněmi, citróny i švestkami. Díky kolekci French Garden Modern Fruits letní období nikdy neskončí! Kolekce obsahuje 26 produktů, které můžete... postupně dokupovat, a udělat tak ze svého domova rozkvetlý ovocný sad. Na výběr máte z širokého spektra výrobků – od sad talířů, přes hrnky až po misky. Kolekci můžete skvěle doplnit o produkty z dalších řad kolekce French Garden – například French Garden Valence s drobným motivem ovoce nebo French Garden Vienne bez ovoce pouze se žlutozeleným dekorem. Originální dekor a kvalitní materiál - přesně to, co od značky Villeroy & Boch očekáváte. Premium porcelán od německé značky Villeroy and Boch je díky diamantově tvrdé glazuře vhodný pro každodenní použití. Nemusíte se tak bát vložit nádobí do myčky nádobí či mikrovlnné trouby. Technologie zpracování, kdy porcelán je vypalován při teplotě 1230°C a následně zchlazen na 650°C, zajišťuje vysokou odolnost proti poškození. Po vypálení se výrobek glazuje a opět vypaluje pro atraktivní lesklý vzhled. Po aplikaci barvy či ruční malby dekoru dochází k poslednímu vypalování. Neglazované části porcelánu se leští diamantovým pásem. Díky finálnímu zpracování se talíře o sebe nepoškrábou a nepoškodí ani Váš stůl.   Odkazy: O značce Villeroy & Boch ZDE. Produkty Villeroy & Boch ZDE.

Produkt je výrobek značky Villeroy & Boch ,distribuovaný s EAN kódem 4003686364691.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 20 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jumbo hrnek, set 4ks, kolekce French Garden Modern Fruits - Villeroy & Boch a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Villeroy & Boch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Villeroy & Boch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jumbo hrnek, set 4ks, kolekce French Garden Modern Fruits - Villeroy & Boch
Právě si prohlížíte...

2958,- Kč