JRC Spodový prut Cocoon 2G Spod Rod 3,6m 4,5lb

JRC Spodový prut Cocoon 2G Spod Rod 3,6m 4,5lb
JRC Spodový prut Cocoon 2G Spod Rod 3,6m 4,5lb
JRC Spodový prut Cocoon 2G Spod Rod 3,6m 4,5lb
JRC Spodový prut Cocoon 2G Spod Rod 3,6m 4,5lb
1 699 1 699 1454
1 699,- Kč

Původní cena: 1 699,- Kč


Hodnocení:


JRC Spodový prut Cocoon 2G Spod Rod 3,6m 4,5lb z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným JRC Spodový prut Cocoon 2G Spod Rod 3,6m 4,5lb .

Detailní informace

Štíhlé, perfektní tělo, dokonalé křivky a moderní styl. Nové udice Cocoon 2G Vás ihned okouzlí. Štíhlé, perfektní tělo, dokonalé křivky a moderní styl. Nové udice Cocoon 2G Vás ihned okouzlí. Nová série kaprařských prutů Cocoon 2G od Anglické značky JRC, představuje nejmodernější trendy ve vývoji prutů na lov kaprů Cocoon 2G jsou moderní, štíhlé, ale zejména výkonné pruty postavené na vysoce modulovaného 30T uhlíkovém blanku. Pruty jsou osazeny šňůrám odolnými SIC očky s různým průměrem v závislosti na modelu (40 nebo 50mm). Kontrastní černé vi...nutí, černé anodizované kovové části prutu a pogumovaná rukojeť se stylovým designovým předělem zvýrazňují jedinečnost těchto prutů. Modelová řada JRC Cocoon nabízí dvoudílné a třídílné pruty v délkách od 2,7m (short range), přes klasické pruty v délce 3,60m, po 3,90m dlouhé speciály vhodné na dosahování dalekých hodů.
štíhlý vysoce-modulovaný uhlíkový blank 30T kontrastní černé vinutí semi-parabolická akce bezpečné DPS sedlo navijáku šňůře odolné SiC očka pogumovaná rukojeť se stylovým designovým předělem černé anodizované kovové části prutu

Produkt je výrobek značky Jrc.

Procházet zboží z kategorie Sport Jrc, Outdoorové aktivity Jrc, Rybaření Jrc, Rybářské pruty Jrc.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

JRC Spodový prut Cocoon 2G Spod Rod 3,6m 4,5lb a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jrc a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jrc najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

JRC Spodový prut Cocoon 2G Spod Rod 3,6m 4,5lb
Právě si prohlížíte...

1699,- Kč