Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Jednokanálová pipeta - 0,02 - 0,2 ml - autoklávovatelná

Jednokanálová pipeta - 0,02 - 0,2 ml - autoklávovatelná

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Jednokanálová pipeta - 0,02 - 0,2 ml - autoklávovatelná z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Jednokanálová pipeta - 0,02 - 0,2 ml - autoklávovatelná .

Detailní informace

Tato jednokanálová pipeta od Steinberg Systems vám usnadní a zjednoduší práci v laboratoři. S mikropipetou můžete velmi přesně odměřovat a pipetovat kapaliny, takže se tento model ideálně hodí pro profesionální vědecké aplikace, například v chemii, biologii, lékařství, technice ochrany životního prostředí a biochemii. . Lehká pipeta dobře padne do ruky a vyznačuje se malou námahou potřebnou k pipetování. Díky praktickému tlačítku pro vysunutí můžete použité hroty vyměnit během několika sekund. Stisknutím tlačítka drop zobrazíte individuální ide...ntifikační kód modelu. Otáčením pístu můžete regulovat požadované dávkování. Na robustní rukojeti najdete přehledný třímístný displej hlasitosti. Pipeta pojme 0,02 - 0,2 ml kapaliny. Dělená pipeta je autoklávovatelná. Pro snadnou demontáž, čištění a údržbu obdržíte také vhodný nástroj a kalibrační olej.

Produkt je výrobek značky Steinberg Systems ,distribuovaný s EAN kódem 4062859180957.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jednokanálová pipeta - 0,02 - 0,2 ml - autoklávovatelná a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Steinberg Systems a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Steinberg Systems najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jednokanálová pipeta - 0,02 - 0,2 ml - autoklávovatelná
Právě si prohlížíte...

1299,- Kč