Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Japonská černá železná konvice na čaj Tetsubin 1000 ml - 1000 ml

Japonská černá železná konvice na čaj Tetsubin 1000  ml - 1000 ml
Japonská černá železná konvice na čaj Tetsubin 1000  ml - 1000 ml
Japonská černá železná konvice na čaj Tetsubin 1000  ml - 1000 ml
Japonská černá železná konvice na čaj Tetsubin 1000  ml - 1000 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Japonská černá železná konvice na čaj Tetsubin 1000 ml - 1000 ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Nefertitis a budete spokojení s dodaným Japonská černá železná konvice na čaj Tetsubin 1000 ml - 1000 ml .

Detailní informace

Japonská černá železná konvice na čaj Tetsubin pro tradiční čajové rituály, pro chvíle klidu a relaxace. Dopřejte si oblíbený čajový rituál, vychutnejte si oblíbený čaj doma nebo v kanceláři. Kovové konvice jsou oblíbené pro elegantní design. Díky materiálu udrží teplo po dlouhou dobu a čaj zůstane horký. Materiál: železo, sítko z nerez oceli, sisal - rukojeť, bez chemických přísad, bez olova, objem: 1000 ml. Konvice je vhodná pro plynový sporák, indukční desku, elektrickou plotnu nebo oheň z dřevěného uhlí. Ilustrativní vyobrazení. Upozornění:... konvička není vhodná do myčky nádobí. Japonský čajový obřad je okamžikem klidu a relaxace během uspěchaného každodenního života. Japonci a Číněné požávají litinové konvice a hrnky pro své nejlepší čaje již po staletí. Tyto konvice mají dlouhou tradici jak v Japonsku, tak v Číně a jsou velmi populární. Jedná se o ruční řemeslné zpracování, které trvá obvykle 2 měsíce od návrhu až po konečný výrobek. Každá konvice je originál.  Návod na použití: do konvice dávejte vždy cca 80 % obsahu, abyste zabránili přetečení při vaření. Při prvním použití dejte do konvice zelný čaj, naplňte do 2/3 vodou a vařte asi 20 min, poté sundejte z tepelného zdroje, nechte cca 6 min odstát a následně vodu slijte, znovu konvici naplňte vodou a celý proces opakujte asi 6 - 8x, dokud nebude voda čistá a tím konvice připravená k použití. Třísloviny obsažené v čaji reagují s ionty železa a dochází k temně modrému až černofialovému zbarvení. Povlak, který zůstane v konvici, zabrání rezivění konvice, a na kvalitu a chuť čaje nemá negativní vliv. Po použití konvice případně zbývající obsah vylijte, konvici nechte vyschnout a vychladnout a přikryjte suchým víkem. V konvici nenechávejte vodu stát do dalšího použití, abyste zabránili rezivění.  Upozornění Nedotýkejte se rukama vnitřku konvice, nečistěte vnitřek hadříkem ani kartáčem, nepoužívejte čisticí prostředek.Horkou konvice neomývejte studentou vodou.Konvici nedávejte na zdroj tepla bez vody. Konvici plňte vodou do cca 2/3 jejího obsahu, aby při varu voda nepřetekla.Mějte na paměti, že konvice je těžká sama o sobě, naplnění vodou její hmotnost téměř zdvojnásobí.Pokud nebudete konvici nějaký čas používat, potřete vnitřek stolním olejem, který používáte pro vaření, a uložte ji na chladném a suchém místě. Před použitím konvici naplňte vodou, přiveďte ji k varu, vylijte a tím je konvice připravená pro opětovné použití. Konvice není určena pro použití v mikrovlnné troubě.   

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Japonská černá železná konvice na čaj Tetsubin 1000 ml - 1000 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Japonská černá železná konvice na čaj Tetsubin 1000 ml - 1000 ml
Právě si prohlížíte...

879,- Kč