Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Jack konektor 6,35 mm mono Hicon HI-J63TC-SM, zástrčka rovná, 2pól., černá

Jack konektor 6,35 mm mono Hicon HI-J63TC-SM, zástrčka rovná, 2pól., černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Jack konektor 6,35 mm mono Hicon HI-J63TC-SM, zástrčka rovná, 2pól., černá z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FonetipZískejte tento produkt se slevou z obchodu Fonetip a budete spokojení s dodaným Jack konektor 6,35 mm mono Hicon HI-J63TC-SM, zástrčka rovná, 2pól., černá .

Detailní informace

PopisVelmi praktický Tricone XXL konektor jack pro snadnou a rychlou montáž bez pájení. Stačí jednoduše odstranit 3 až 4 mm vnější izolace, zezadu vložit stínidlo až nadoraz, pevně zašroubovat a je hotovo. Vnitřní pin současně propojuje a fixuje jednotlivá vedení. Zástrčka je zpracována bez přechodového odporu a dvakrát hexagonálně krimpována. Odlehčení od tahu je u této kombinace kabel/konektor mnohem dokonalejší s jinýmy kabelovými spoji 230 N. Upínací kleština pro stínění. Použití kleští nebo 8mm klíčů. Ideální pro patch kabely a montáže. Se... dvěma drážkami pro silikonové barevné kroužky.
VybaveníJednoduchá montáž bez pájeníTechnické parametryPólů2AudiokanályMonoMateriálPolyamidové pouzdro vyztužené skelným vláknem. · Masivní pin se zlatým hrotemČíslo výrobceHI-J63TC-SMTyp (výrobce)HI-J63TC-SMVnější průměr6.35 mmMateriál kontaktuPoniklovanýPřipojení (součástky)Rychlé připojeníPrůměr kabeluMax. 5,9 mmProvedení konektoruZástrčka, rovnáOchrana před zlomením (ano/ne)NeBarvaČernáMnožství1 ksTyp konektoru (kategorie)Jack konektor 6.35 mm]]>

Produkt je výrobek značky Hicon ,distribuovaný s EAN kódem 4049371804707.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jack konektor 6,35 mm mono Hicon HI-J63TC-SM, zástrčka rovná, 2pól., černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hicon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hicon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jack konektor 6,35 mm mono Hicon HI-J63TC-SM, zástrčka rovná, 2pól., černá
Právě si prohlížíte...

161,- Kč