Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

IT Parťak měsíční spolupráce - 14% sleva

-14%
IT Parťak měsíční spolupráce

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


IT Parťak měsíční spolupráce z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Cdrmarket a budete spokojení s dodaným IT Parťak měsíční spolupráce .

Zlevněné zboží

S námi vyřešíte jakýkoli problém s IT zařízeními rychle. Zvýšíte efektivitu práce s IT zařízeními a sami získáte čas na důležitější práci. Jsme vzdálená IT podpora v kapse. Jedná se o balíček "Měsíční spolupráce" z webu poskytovatele, který můžete zakoupit u eD se slevou. Balíček zahrnuje
75 minut zákaznické podpory, kterou účtujeme po 15-ti minutových blocích – Po vyčerpání volných minut bude účtováno 849 Kč za hodinu (taktéž po 15minutových blocích). Na vyčerpání 75 minut máte 1 měsíc od doby uplatnění kódu. Nevyčerpané minuty je možné p...řevést do jednoho dalšího období, pokud si IT Parťáka nadále předplatíte bez přerušení Garanci nalezení řešení – Pokud nenajdeme řešení problému, hodiny ze zakoupeného balíčku vám neodečteme. Naléhavou pomoc – Parťák se s vámi spojí typicky do 5 minut poté, co jej oslovíte se žádostí o IT pomoc Velmi širokou otevírací dobu – v pracovní dny od 8:00 do 20:00 a o víkendech od 10:00 do 18:00. O svátcích odpočíváme.
S čím vám poradíme
s jakýmkoliv IT požadavkem týkajícím se IT zařízení, nebo programů, které se běžně vyskytují u podnikatelů a malých firem (do cca 20 zaměstnanců), bez ohledu na váš obor podnikání se zařízeními všech výrobců, oficiálně dodávaných na český trh, v rámci jejich běžného životního cyklu se všemi běžnými operačními systémy (OS): Windows, MacOS, Android, iOS + OS v chytrých zařízeních
S čím vám bohužel neporadíme S IT zařízeními nebo programy, které se běžně nevyskytují u podnikatelů a malých firem (do cca 20 zaměstnanců), tzn. např.:
Operační systémy Linux a Windows Server Datacentra, Serverovny, Servery; s NAS pomáháme Robustní (korporátní) řešení počítačové sítě jako: Cisco profesionální routery a switche, korporátní HW firewally typu FortiGate, apod. Nástroje na správu stovek počítačů v rámci firmy S detaily práce ve specializovaných programech, ale pomůžeme je případně „rozchodit“ Nejsme programátoři, specialisté na databáze ani datoví, automatizační a AI experti. Pokud však s nimi potřebujete komunikovat a nerozumíte jejich IT jazyku, kterým mluví, můžeme vám jejich odborný žargon „přeložit do lidštiny“.
Garance nalezení řešení 98 % IT potíží dokážeme vyřešit na dálku. Občas se však bez osobní návštěvy servisu (například u fyzicky poškozených zařízení) neobejdete. I v takových případech vám ale maximálně pomůžeme. Vyhledáme blízký a spolehlivý servis a připravíme mu potřebné informace. Celý proces opravy se tím zjednoduší a zkrátí. Jak využít zakoupenou službu?
Zakupte vybraný produkt IT Parťáka u eD. Po zaplacení vám na e-mail zašleme unikátní licenční kód, ten si pečlivě uschovejte. Licenční kód předejte osobě, která bude službu IT Parťák využívat. Osoba, která bude IT Parťáka využívat kontaktujte přímo službu IT Parťák na telefonním čísle +420 558 080 080, provede registraci do služby a nahlásí licenční kód. .

Produkt je výrobek značky It Parťák.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

IT Parťak měsíční spolupráce a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce It Parťák a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku It Parťák najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

IT Parťak měsíční spolupráce
Právě si prohlížíte... - 14% sleva

2529,- Kč