I LOVE Wellness Calm Sprej na polštář 125 ml - 10% sleva

-10%
I LOVE Wellness Calm Sprej na polštář 125 ml
188 209 1397
188,- Kč

Původní cena: 209,- Kč


Hodnocení:


I LOVE Wellness Calm Sprej na polštář 125 ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytralekarna a budete spokojení s dodaným I LOVE Wellness Calm Sprej na polštář 125 ml .

Zlevněné zboží

Připravte tělo i mysl na noc plnou relaxace s nádherně vonícím sprejem na polštář. Tato mlha je vyrobená z 99 % z přírodních ingrediencí a doplněná esenciálními oleji, heřmánkovým extraktem, a éterickým olejem z pomerančových listů, které pomohou uklidnit mysl. Lehněte si a odpočiňte si v nádherné vůni. Vůně je dostatečně jemná, aby ji mohli použít všichni členové rodiny.   Hlavní výhody spreje I LOVE Wellness 98 % složek přírodního původu. Bohatý na esenciální oleje. Láhev vyrobená ze 100% recyklovaných materiálů (PCR). 95% biol...ogicky odbouratelných složek. Vyrobený ve Velké Británii. Vegan friendly. Objevte značku přírodní anglické kosmetiky I LOVE I LOVE je anglická značka přírodní kosmetiky, která v sobě spojuje kreativitu a kvalitu. Jejich produkty jsou nejen skvělé v péči o pleť, ale také budou krásně vypadat na vašem kosmetickém stolku. I LOVE se zaměřuje na použití přírodních surovin a na minimalizaci zátěže pro životní prostředí, což znamená, že si můžete užít kvalitní kosmetiku, aniž byste museli museli dělat ústupky. Značka nabízí širokou škálu produktů od klasických pleťových krémů až po kreativní kosmetiku, jako jsou sprchové gely a tělové mléka s různými vonnými přísadami a ingrediencemi, jako například malina, jahoda, marshmallow, mango, čokoláda, kokos či tonka fazole. Vyzkoušejte kosmetiku I LOVE a dopřejte si péči o pleť i potěšení pro vaše smysly!

Produkt je výrobek značky I Love ,distribuovaný s EAN kódem 5060849630405.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

I LOVE Wellness Calm Sprej na polštář 125 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce I Love a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku I Love najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

I LOVE Wellness Calm Sprej na polštář 125 ml
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

188,- Kč