Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

I LOVE Sprchový peeling 200 ml - malina s ostružinou - 10% sleva

-10%
I LOVE Sprchový peeling 200 ml - malina s ostružinou

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


I LOVE Sprchový peeling 200 ml - malina s ostružinou z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytralekarna a budete spokojení s dodaným I LOVE Sprchový peeling 200 ml - malina s ostružinou .

Zlevněné zboží

Jedinečný sprchový peeling od anglické značky I Love vyčistí Vaši pokožku a dodá jí neodolatelný pocit hebkosti a svěžesti. Díky obohacení o organický extrakt z mandlových skořápek je peeling vhodný pro exfoliaci pokožky, čili odstranění odumřelých buněk a nečistot. Vybrat si můžete ze čtyř svěžích ovocných vůní, které budou hýčkat Vaši pokožku. Sprchový peeling od značky I Love si okamžitě zamilujete. Hlavní výhody sprchového peelingu I LOVE Bez parabenů a alkoholu. Přírodní extrakty. Vegan friendly. Objevte značku přírodní anglické kosmetiky ...I LOVE I LOVE je anglická značka přírodní kosmetiky, která v sobě spojuje kreativitu a kvalitu. Jejich produkty jsou nejen skvělé v péči o pleť, ale také budou krásně vypadat na vašem kosmetickém stolku. I LOVE se zaměřuje na použití přírodních surovin a na minimalizaci zátěže pro životní prostředí, což znamená, že si můžete užít kvalitní kosmetiku, aniž byste museli museli dělat ústupky. Značka nabízí širokou škálu produktů od klasických pleťových krémů až po kreativní kosmetiku, jako jsou sprchové gely a tělové mléka s různými vonnými přísadami a ingrediencemi, jako například malina, jahoda, marshmallow, mango, čokoláda, kokos či tonka fazole. Vyzkoušejte kosmetiku I LOVE a dopřejte si péči o pleť i potěšení pro vaše smysly!

Produkt je výrobek značky I Love ,distribuovaný s EAN kódem 5060217188736.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

I LOVE Sprchový peeling 200 ml - malina s ostružinou a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce I Love a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku I Love najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

I LOVE Sprchový peeling 200 ml - malina s ostružinou
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

116,- Kč