Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

I LOVE Sprchový gel 500 ml - malina s ostružinou

I LOVE Sprchový gel 500 ml - malina s ostružinou

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


I LOVE Sprchový gel 500 ml - malina s ostružinou z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytralekarna a budete spokojení s dodaným I LOVE Sprchový gel 500 ml - malina s ostružinou .

Detailní informace

Ciťte se skvěle! Voňte skvěle! Unikátní sprchový gel od anglické značky I Love čistí a hydratuje vaši pokožku. Pravidelným používáním dosáhnete pevné a zdravé pokožky, zejména díky bohatému obsahu provitamínu B5. Ponořte se do vany a užijte si relax a odpočinek, který vám tento jedinečný produkt přinese. Již jedna kapka sprchového gelu vytvoří bohatou smetanovou pěnu, díky které se budete cítit neodolatelně. Široká nabídka ovocných extraktů vám poskytne zvolit si lahodnou vůni podle vlastních preferencí.  Hlavní výhody sprchového... gelu I LOVE Antialergický, vhodný pro všechny typy pleti s neutrálním pH. Neobsahuje parabeny a alkohol. Přírodní extrakty. Vegan friendly. Objevte značku přírodní anglické kosmetiky I LOVE I LOVE je anglická značka přírodní kosmetiky, která v sobě spojuje kreativitu a kvalitu. Jejich produkty jsou nejen skvělé v péči o pleť, ale také budou krásně vypadat na vašem kosmetickém stolku. I LOVE se zaměřuje na použití přírodních surovin a na minimalizaci zátěže pro životní prostředí, což znamená, že si můžete užít kvalitní kosmetiku, aniž byste museli museli dělat ústupky. Značka nabízí širokou škálu produktů od klasických pleťových krémů až po kreativní kosmetiku, jako jsou sprchové gely a tělové mléka s různými vonnými přísadami a ingrediencemi, jako například malina, jahoda, marshmallow, mango, čokoláda, kokos či tonka fazole. Vyzkoušejte kosmetiku I LOVE a dopřejte si péči o pleť i potěšení pro vaše smysly!

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

I LOVE Sprchový gel 500 ml - malina s ostružinou a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

I LOVE Sprchový gel 500 ml - malina s ostružinou
Právě si prohlížíte...

129,- Kč