Hurvínkův kouzelný gramofon (CD) - mluvené slovo

Hurvínkův kouzelný gramofon (CD) - mluvené slovo
179 179 1615
179,- Kč

Původní cena: 179,- Kč


Hodnocení:


Hurvínkův kouzelný gramofon (CD) - mluvené slovo z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu DVD premiéry a budete spokojení s dodaným Hurvínkův kouzelný gramofon (CD) - mluvené slovo .

Detailní informace

Je to opravdu tak! První nahrávky Spejbla a Hurvínka byly pořízeny v roce 1929 a katalogově spojené firmy Ultraphon, Esta a Supraphon jsou od té doby celých devadesát let při tom. Nová kompilace producentky Denisy Kirschnerové tuto skutečnost dokládá výběrem těch nejlepších dialogů obou hlavních protagonistů v podání všech tří dosavadních interpretů, tedy prof. Josefa Skupy, Miloše Kirschnera a Martina Kláska. Je to velmi zajímavá exkurze do slavné historie divadla S + H, ale také zvukových záznamů v českém jazyce, třeba ještě zprvu točených ve... studiu v Berlíně. Dnešní naprostý fenomén v oblasti loutkového divadla a mluveného slova (celkem pět a půl milionu jen Supraphonem prodaných nosičů s hlasy ušatého otce, jeho synka, psíka a přátel) je tu zachycen v dějinných souvislostech. Aktuální vstupní dialog k obsahu tohoto mimořádného CD letos v únoru Spejbl a Hurvínek natočili jako vtipnou pozvánku a osobní vysvětlivku. Booklet pak nabízí gramofonovou S + H historii v kostce, tvořenou dokumentárními texty a vzácnými starými i zcela novými fotografiemi. Tracklist: 1. Hurvínkův kouzelný gramofon 06:50 2. Optická pohádka 02:43 3. Zkoušení hudební /Zkoušení XVII/ 03:12 4. Zkoušení 3. a 4. díl (Hurvínkův dějepis: praotec Čech) 06:55 5. April u Spejblů 03:35 6. Tajenka pro Spejbla i Hurvínka 06:43 Cirkus Hurvajz 7. Přes počty k opicím 05:48 8. V restauraci 06:57 Hurvínkův Hajaja 9. Jak Hurvínek s Máničkou chtěli vařit dort 05:44 Hurvínek plete páté přes deváté 10. Co je to spravedlnost 03:17 Hurvínkovy večerníčky (jaro-léto) 11. Den dětí 10:28 Jak s Máničkou šili všichni čerti 12. Píseň pražské tramvaje 01:37 13. Okouzlení operou 08:07

Produkt je výrobek značky Supraphon ,distribuovaný s EAN kódem 099925648923.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hurvínkův kouzelný gramofon (CD) - mluvené slovo a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Supraphon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Supraphon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hurvínkův kouzelný gramofon (CD) - mluvené slovo
Právě si prohlížíte...

179,- Kč