Hurvínek a lupiči (CD) - mluvené slovo

Hurvínek a lupiči (CD) - mluvené slovo
179 179 2089
179,- Kč

Původní cena: 179,- Kč


Hodnocení:


Hurvínek a lupiči (CD) - mluvené slovo z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu DVD premiéry a budete spokojení s dodaným Hurvínek a lupiči (CD) - mluvené slovo .

Detailní informace

Další titul z archivní řady nahrávek Divadla S+H s Milošem Kirschnerem, nezapomenutelným interpretem Spejbla a Hurvínka. O hříčku Divadla S + H Hurvínek a lupiči z roku 1979, která vyšla ještě na černé gramofonové desce, si posluchači už několik let psali. Teď tedy dostávají do rukou další album s archivními nahrávkami tohoto divadla, v nichž interpretuje oba dřevěné hrdiny ještě jeho dlouholetý principál a tvůrce moderní poetiky S+H Miloš Kirschner. Kromě hříčky titulní, která je ukázkou Kirschnerova vrcholného tvůrčího období, najdete na nahr...ávce ještě dva drobné dialogy v průměru vždy o deset let starší. Znalci a milovníci Divadla S+H tak mají možnost srovnání. Zklamáni nebudou ani malí posluchači, kterým je toto dílo určeno především. Spejbl s Hurvínkem prostě nestárnou! Tracklist: 1. Zavřeni na hradě 10:30 2. Mučírna, propadliště a lupiči 08:14 3. Dvorní dáma mušketýr 05:36 4. Paní Kateřina pod zámkem, Spejbl v propadlišti 12:13 5. Lupiči jsou za mřížemi, Hurvínek je hrdina 07:44 6. Hurvínek na výstavě 06:37 7. Hurvínek na výletě 07:10

Produkt je výrobek značky Supraphon ,distribuovaný s EAN kódem 099925586126.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hurvínek a lupiči (CD) - mluvené slovo a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Supraphon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Supraphon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hurvínek a lupiči (CD) - mluvené slovo
Právě si prohlížíte...

179,- Kč