Humidor - až na 250 doutníků - s LED osvětlením - nerezová ocel a cedrové dřevo - Royal Catering

Humidor - až na 250 doutníků - s LED osvětlením - nerezová ocel a cedrové dřevo - Royal Catering
10 990 9 399 1150
10 990,- Kč

Původní cena: 9 399,- Kč


Hodnocení:


Humidor - až na 250 doutníků - s LED osvětlením - nerezová ocel a cedrové dřevo - Royal Catering z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Humidor - až na 250 doutníků - s LED osvětlením - nerezová ocel a cedrové dřevo - Royal Catering .

Detailní informace

V exkluzivním humidoru od společnosti Royal Catering můžete kombinovat profesionální skladování doutníků s atraktivní prezentací. Elegantní humidorová skříň s policemi ze španělského cedrového dřeva a ušlechtilým čelem z nerezové oceli nabízí prostor až pro 220 velkých nebo 250 malých doutníků, které můžete stylově prezentovat díky jasnému vnitřnímu osvětlení. Zároveň můžete své poklady uchovávat při přesné teplotě v rozsahu nastavení 11 - 23. °C. Zásuvka 23,8 x 26,5 x 6 cm a dvě police 26 x 29 cm lze flexibilně používat pomocí sedmi pojezdů a ...jsou vyrobeny ze španělského cedrového dřeva. Éterické oleje z tohoto dřeva jsou velmi podobné vůním tabáku, a tak plně zvýrazňují chuť doutníku. Cedrové dřevo zároveň absorbuje obzvláště vysokou míru vlhkosti, a zaručuje tak rovnoměrné klima v humidoru. Na vlhkoměru můžete odečíst optimální vlhkost mezi 68 a 75 %. Pokud hodnoty klesnou pod toto rozmezí, integrovaná nádržka na vodu z nerezové oceli nabízí nekomplikovaný způsob, jak zvýšit vlhkost a zabránit suchým a křehkým doutníkům. . Pro chlazení humidoru byla místo klasického chladiva použita nejmodernější polovodičová chladicí technologie. Výhoda: Chladicí prvky reagují na změny teploty velmi rychle, a proto jsou vhodné zejména pro aplikace citlivé na teplotu. Přesnou teplotu ve °C nebo °F můžete nastavit na dotykovém panelu s digitálním displejem. Pomocí této funkce můžete také ovládat osvětlení. LED diody použité k tomuto účelu osvětlují všechny police a zásuvky rovnoměrným a příjemným světlem. LED diody vyzařují velmi málo tepla, což znamená, že mají jen malý vliv na klima v dřevěném humidoru. Kryt humidoru je vyroben z nenápadného černého plastu, rám dvířek a rukojeť jsou z vysoce kvalitní nerezové oceli. Jednokřídlé skleněné dveře nabízejí nerušený výhled na poklady vystavené v humidoru. Pro ochranu před neoprávněným přístupem je tento model vybaven zámkem s klíčem.

Produkt je výrobek značky Royal Catering ,distribuovaný s EAN kódem 4062859193322.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Humidor - až na 250 doutníků - s LED osvětlením - nerezová ocel a cedrové dřevo - Royal Catering a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royal Catering a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royal Catering najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Humidor - až na 250 doutníků - s LED osvětlením - nerezová ocel a cedrové dřevo - Royal Catering
Právě si prohlížíte...

10990,- Kč