Huffy Koloběžka Disney Frozen Bubble Modrá

Huffy Koloběžka Disney Frozen Bubble Modrá
2 189 2 213 169
2 189,- Kč

Původní cena: 2 213,- Kč


Hodnocení:


Huffy Koloběžka Disney Frozen Bubble Modrá z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Huffy Koloběžka Disney Frozen Bubble Modrá .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Spousta bublinek, spousta usměvavých tváří - skvělá koloběžka od Huffy Vytvořte si spoustu zábavných vzpomínek s Disney Frozen Bubble Scoot er z Huffy . Přepněte na režim baterie pro plynulou jízdu nebo přepněte na režim šlapání pro tradiční jízdu na 3 kolech Scoot er. V režimu baterie stačí stisknout červené tlačítko na řídítkách. Tento elektrický skútr mezitím vytváří vzduchové bubliny! Tento elektrický skútr jede dopředu a řídí se ze strany na stranu. Abyste si mohli užít spoustu zábavy, dodává se s nabí...ječkou, která usnadňuje nabíjení koloběžky na další dobrodružství aden . Na protiskluzové palubě Scoot ers je oblíbená grafika Disney Prince ss. Robustní ocelový rám a řídítka jsou doplněny pohodlnými rukojeťmi. Bublinkovou nádržku lze snadno naplnit: Jednoduše vytáhněte zásuvku a naplňte ji bublinkovým roztokem. Zábavný Disney Frozen - Design a skvělé bubliny dělají z tohoto Scoot er oblíbený pro vaše dítě. 6voltová baterie Systém zadního pohonu s dvojitým pohonem Široká protiskluzová paluba a omezovač řízení pro větší bezpečnost Kola z PVC pro vynikající trakci Vidlice: Syntetická pryskyřice s blatníkem Pneumatiky: vstřikované z PP Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 58 x 27,5 x 17,5 cm Materiál a péče: Ocelový rám a řídítka Pokyny pro údržbu: Čistěte vlhkým hadříkem Součástí dodávky je: Huffy Koloběžka Disney Frozen Bubble Modrá Baterie a nabíječka jsou součástí balení Varování a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Nevhodné pro děti do tří let. Používejte s ochrannými pomůckami a v doprovodu dospělé osoby.

Produkt je výrobek značky Huffy ,distribuovaný s EAN kódem 028914180199.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Modrá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Huffy Koloběžka Disney Frozen Bubble Modrá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Huffy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Huffy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Huffy Koloběžka Disney Frozen Bubble Modrá
Právě si prohlížíte...

2189,- Kč