Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

HUDORA odrážedlo Advanced hliník, bordó

HUDORA odrážedlo Advanced hliník, bordó

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


HUDORA odrážedlo Advanced hliník, bordó z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným HUDORA odrážedlo Advanced hliník, bordó .

Detailní informace

S kolečkem HUDORA Advanced Alu jsme z hlediska hravé lokomoce ve vozidlech vyšší třídy. Děti od 3 let se mohou těšit z tohoto „„ luxusního automobilu ““ Prozkoumejte zahrady, hrajte ulice nebo obytné oblasti a zároveň si užívejte nejvyšší úroveň jízdního pohodlí. Lehké hliníkové kolo o hmotnosti 3,9 kilogramu s pneumatikami o průměru 12 poskytuje těm nejmenším největší jízdní komfort. Vaši rodiče jistě potěší, že na palubě je vždy bezpečnost: Kolo Advanced HUDORA z hliníku má zabudovanou zadní pásovou brzdu. Skládá se z pevného hliníkového rámu... s práškovým nástřikem a pohybuje se na stabilních hliníkových ráfcích s pneumatikami. Bezpečnostní balíček je perfektně zakončen řídítky se sportovním hliníkovým představcem a neoprenovou ochranou proti nárazu. Hliníkové kolo HUDORA Advanced znamená bujarou zábavu z jízdy pro děti do 35 kilogramů a s výškou 90 až 115 centimetrů. V závislosti na velikosti vašeho dítěte můžete individuálně nastavit výšku kola pomocí jednoduchých rukojetí jak na sedle, tak na řídítkách. Samotné kolo je díky vysoce kvalitnímu hliníkovému rámu velmi lehké a díky kompaktním rozměrům ho lze také snadno odložit. Například hliníkové kolo HUDORA Advanced můžete snadno zaparkovat v zahradní kůlně nebo v dětském pokoji a nechat si ho rychle zabalit do auta, i když cestujete s rodinou. Podrobnosti o produktu: Práškově lakovaný hliníkový rám Řídítka se sportovním hliníkovým představcem Pneumatiky na stabilních hliníkových ráfcích Polstrovaný představce s neoprenová ochrana proti nárazu S páskou brzdy zadního kola Kuličková ložiska uzavřená na obou stranách Výška sedla nastavitelná od 32 do 44,5 cm Doporučená výška kroku: 35 - 50 cm Doporučená výška těla: 90 - 115 cm Rozměry těla cca. 84 x 41 x 53 cm Hmotnost: přibl. 3,9 kg Nosnost do 35 kg Minimální věk: od 3 let Pozor Používejte s ochrannými prostředky. Nepoužívat v silničním provozu! Tato hračka nemá žádné brzdy. Nevhodné pro děti do 3 let kvůli malým částem, které lze spolknout. Nebezpečí udušení!

Produkt je výrobek značky Hudora ,distribuovaný s EAN kódem 4005998855713.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: červená
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 266,- Kč
1 020,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

HUDORA odrážedlo Advanced hliník, bordó a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hudora a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hudora najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

HUDORA odrážedlo Advanced hliník, bordó
Právě si prohlížíte...

3322,- Kč