Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

HUDORA fotbalová branka Freekick s plachtou 76922 - 26% sleva

-26%
HUDORA fotbalová branka Freekick s plachtou 76922

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


HUDORA fotbalová branka Freekick s plachtou 76922 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným HUDORA fotbalová branka Freekick s plachtou 76922 .

Zlevněné zboží

S fotbalovou brankou HUDORA Freekick budete vždy ve hře. Fotbalová branka HUDORA Freekick je tréninková sada pro budoucí profesionály. Díky speciálnímu pozadí mohou mladí fotbalisté trénovat bez týmu a ještě více vylepšovat svou techniku střelby. Technika je ve fotbalu stále důležitější. Střelba na branku není jen zábava, ale je také skvělý způsob, jak zlepšit vlastní techniku. Branka Freekick může být ale také jen pouhou fotbalovou brankou. Mladí fotbalisté tak mohou trénovat v týmu, stejně jako v malých skupinkách nebo dokonce sami. Samozřejm...ě, že branka je také vítaným hostem na oslavě narozenin dětí a na festivalech. Fotbalová branka Freekick má rozměry 213 x 152 x 76 cm a skládá se z extra silného trubkového rámu, jehož černý práškový nástřik chrání proti korozi. Značené tyče a šikovný click systém usnadní sestavování sady, zvládne to opravdu každý. Šest kolíčků zajistí stabilní polohu a odolná síť je po celém obvodu uchycena pomocí šňůry. Fotbalová branka Freekick se nejen snadno rozloží, ale je také robustní a odolná vůči povětrnostním vlivům. Takže máte na dlouhou dobu zajištěny skutečné fotbalové zážitky. Podrobnosti: trubky s práškovým nástřikem, cca 32 mm Ø Rozměry 213 x 152 x 76 cm Snadná Easy-Click montáž označených trubek. Síť odolná proti povětrnostním vlivům, 5-vláknový polyester Upevnění sítě přes suché zipy a šňúry 5 kolíků pro upevnění Polyesterová branková stěna se 2 zesílenými cílovými otvory 6x kolíky pro upevnění brankové stěny

Produkt je výrobek značky Hudora ,distribuovaný s EAN kódem 4005998769225.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 266,- Kč
1 020,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

HUDORA fotbalová branka Freekick s plachtou 76922 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hudora a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hudora najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

HUDORA fotbalová branka Freekick s plachtou 76922
Právě si prohlížíte... - 26% sleva

2182,- Kč