Hokejové samolepky Český národní tým - balíček

Hokejové samolepky Český národní tým - balíček
59 59 1767
59,- Kč

Původní cena: 59,- Kč


Hodnocení:


Hokejové samolepky Český národní tým - balíček z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Veselý drak a budete spokojení s dodaným Hokejové samolepky Český národní tým - balíček .

Detailní informace

Balíček samolepek českého národního týmu je balení 5 samolepek. Sbírejte český národní tým a ikonické hráče českého hokeje - Jakub Vrána, Roman Červenka, David Pastrňák a mnoho dalších.  Speciální edice samolepek připomínající rok 2020, který byl ikonický výkonem Davida Pastrňáka (nejlepší kanonýr NHL) či získání Stanley Cupu Ondřejem Palátem. V oficiálně licencované sérii s názvem Stick with Czech Hockey 2020 najdete 45 samolepek, každou pro jeden hokejový milník z loňského roku. Těšit se můžete na první desítku hráčů ze Zlaté hokejky, zajímav...é reprezentanty z Karjala Cupu i Channel One Cupu, držitele cen z elitních soutěží nebo na legendy. Na zadní stranu jsme kromě čísla umístili také krátký text, který vás zaručeně vtáhne do děje. Počet jsme nezvolili náhodně. Samolepek je 45 i z toho důvodu, aby se pěkně vyjímaly v klasických fóliích na hokejové karty. K základním verzím existují paralelky. Můžete si tak s trochou štěstí pořídit krásnou duhu ze základní série a 3 paralelních. (Bronze, Silver, Gold). Existuje také duhová (Rainbow) paralelní série TOP 5 českých hráčů, kterou blasterech nenajdete. Je možné je získlat v rámci redemption programu. V prodeji jsou také alba a blastery. Blastery jsou po 20 kusech, kde v každé Blaster krabičce najdete dvě limitované paralelky. Album ve formátu A5 s 28 barevnými strany, statistikami a informacemi ze sezóny, kam můžete samolepky nalepit.

Produkt je výrobek značky Moje Kartičky.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hokejové samolepky Český národní tým - balíček a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Moje Kartičky a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Moje Kartičky najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hokejové samolepky Český národní tým - balíček
Právě si prohlížíte...

59,- Kč