Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

HiPP Mamasanft Tělové máslo, 200 ml - 40% sleva

-40%
HiPP Mamasanft Tělové máslo, 200 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


HiPP Mamasanft Tělové máslo, 200 ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným HiPP Mamasanft Tělové máslo, 200 ml .

Zlevněné zboží

Zachovává elasticitu pokožky. Dodává pokožce to, co během a i po těhotenství potřebuje. Kombinace vysoce kvalitního bambuckého másla, zjemňujícího přírodního BIO mandlového oleje a extraktu z rakytníku uvolňuje, intenzivně vyživuje a hýčká pokožku. Pomáhá ji udržet pružnou a vláčnou – dobře se vstřebává. Během těhotenství pomáhá předcházet vzniku strií a po těhotenství podporuje návrat pružnosti pokožky optimálním způsobem. Použití: Pravidelně masírujte oblast hrudníku, bříška a stehen. V případě dalších dotazů týkajících se těhotenství, se s d...ůvěrou obraťte na svou porodní asistentku. Bez parafínového oleje, vyvinuto s cílem minimalizovat riziko vzniku alergií: bez parfémů, které mohou vyvolat alergickou reakci* bez barviv bez éterických olejů bez silikonů bez mikroplastů *dle Nařízení pro kosmetiku Složení: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Octyldodecanol, Sodium Cetearyl Sulfate, Diethylhexyl Carbonate, Glyceryl Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Carbomer, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Lactic Acid, Xanthan Gum, Sodium Carboxymethyl Betaglucan, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Parfum.

Produkt je výrobek značky Hipp ,distribuovaný s EAN kódem 4062300373488.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

HiPP Mamasanft Tělové máslo, 200 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hipp a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hipp najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

HiPP Mamasanft Tělové máslo, 200 ml
Právě si prohlížíte... - 40% sleva

149,- Kč